Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobitki lubicie jak kundelek robi dla was

Polecane posty

Gość gość

wszystko co zapragniecie? przyznawac sie

Gość gość
Lubimy

Gość gość
A ja lubię prowadzać kundelka na smyczy...

Gość Ola_39
na smyczy lepiej prowadzic sukę, żeby nie dawała d**y na kazdym zakręcie, prawda jest taka, że mężczyźni są dzisiaj wierni , a kobiety nie umieją utrzymać majtek na sobie, wiem po sobie - Ola

Gość Ola_39
więc jak chcecie, żeby wam żona nie przyniosła do domu choróbska i obcego bachorka do wychowania, to wiążcie nam sukom krótki łańcuch, a wtedy będziemy Wam bardziej wdzięczne i jeszcze bardziej zadowolone - bo tak naprawdę to same nie wiemy czego chcemy bo: - gdy facet jest stanowczy i trzyma za pysk to jesteśmy posłuszne chociaż w kąciku narzekamy sobie jak to nas sobie podporzadkował i zmusza nas do niewolniczej pracy - ale jednak będziemy bardzo szczęśliwe - ale gdy facet tylko trochę nam poluzuje i da wolny wybór a jeszcze ( nie daj boże ) pomoże przy dzieciaku a może nawet obiad ugotuje to zaraz my wszawe babska zaliczymy to do jego obowiązków a my wiecznie zmęczone bedziemy jeszcze narzekać jak to bardzo nudzimy się z naszym kundelkiem - mało tego będziemy nieszczęśliwe z nim

Gość gość
Jestem facetem ale dobrze to ujęłaś Olu:)

Gość gość
Mow za siebie olu. A raczej Aleksandrze amatorze uległych suk i bdsm.

Gość gość
Właśnie ze dobrze to ujęła może trochę przesadnie ale taka jest prawda

Gość gość
Mow za siebie

Gość Jacek_41
do gość im mniejsze cycki tym bardziej kobieta chce pokazać że ma jaja, chyba zgodzisz się zemną i z Olą czy tam Aleksandrem jak wolisz , ale Ola ma rację nic dodać nic ująć takie już jesteście, wytarczy Wam tylko okazać trochę pomocy, a od razu wykorzystacie to przeciwko Waszemu dobroczyńcy, a wtedy o sex kundelek musi się prosić a dostanie powąchać raz na pół roku

Gość gość
Współczuję doświadczeń.

Gość Jacek_41
Trochę już przeżyłem i wiem jedno wszystkie baby to hooje

Gość gość
Dobroczyńcy? Buhahahahaha :D

Gość Jacek_41
gosc 1:00 rozumiem, że czujesz się inna niż opisuje Ola, ale t tyko dlatego, że twój facet wyznacza ci granicę dokąd łańcuch Ci sięgnie, dlatego jesteś kobieca inaczej wyrosłyby Ci jaja jak stąd w p**du

Gość gość
Jakieś c*****e te wasze łańcuchy skoro większości z łba wyrastają rogi po sufit haha. Nie ma jak dawać facetowi poczucie panowania nad sytuacją i jednocześnie opiertalac pęto lepszej kiełbasy innemu samcowi :D ale oszukuj się dalej mężczyzno z jajami.

Gość Jacek_41
to kobietę zawsze boli głowa - ale może się mylę - pewnie jestem słaby w łóżku

Gość Jacek_41
no kurfa, opiertalajac pęto lepszej kiełbasy - ale się uśmiałem - dobre (szczerze rechoczę przed komputerem dawno tak się nie śmiałem hiiii), bo powszednia kiełbasa zawsze robi się zwyczajna chociażby byłaby Krakowska

Gość Jacek_41
Kusza - zdejmij tą piżamkę to moę posmakujesz szynkóweczki

Gość Jacek_41
jak chcesz, to chowaj tę swoję szpicrutę , dostaniesz klapsa gołą ręką na gołą dupę

Gość gość
Nawet swojska krakowska kiedyś się opatrzy. Chociaż te polskie to parówki z indyka cienkie więc co się dziwić że kobiety chcą jakiejś chorizo spróbować.

Gość Jacek_41
a i chrupiąca bułeczka z czasem spowszednieje

Gość Jacek_41
Kusza Tobie w głowie literackie orgazmy, a próbowałaś kiedyś zwykłego sexu z mężczyzną ? z tego co ledwie pamiętam zwykły sex ze zwinnym językiem (nie literackim) może się podobać

Gość gość
Raczej sflaczeje. Zauważyłam u facetów 40+ zwłaszcza tych od dawna żonatych że są wyposzczeni na maksa przez co stają się wprost obleśni ze swoimi aluzjami propozycjami zarcikami i ogólnie zachowaniem. Obrzydliwe to jest. Taki zdziadzialy piernik który lata po portalach randkowych i czatach w poszukiwaniu wrażeń. Każdemu źle każdy niedor****ny bo żonę boli łeb czy co tam jeszcze. Biedni skrzywdzeni przez swoje morswiny panowie. Nierozumiani przez złe kobiety.

Gość Jacek_41
gość ale mi dowaliłaś, a Ty co tu robisz po nocy - jaki jest twój oryginalny autoportret psychologiczny

Gość gość
Ale czemu tobie? Widocznie coś jest na rzeczy jeśli pomyślałes o sobie. Ja jestem stara nudna peezda która się nudzi w nocy i obserwuje takich jak ty. Poza tym nic. Raczej Malo oryginalne. O ile w ogóle.

Gość gość
no tylko ja przedstawiłem si e wraz ze swoim wiekiem, więć .... 40+ to chyba do mnie ( obleśni ze swoimi aluzjami ) hę stara nudna może i miła peezdo , hi hihi

Gość gość
No skoro tak poczułes to do ciebie też. To tylko taka dygresja. Niskowibracyjna bo aż mnie dynia rozbolala.

Gość gość
yyhmm

Gość Jacek_41
gość - stara nudna sympatyczna - czy czasem Ciebie ostatnio ktoś nie zranił ?

Gość gość
Bynajmniej. Bo co? Po prostu znam swoje miejsce w szeregu. W przeciwieństwie do podstarzalych znudzonych życiem mężów. Cierp ciało...