Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz zauroczony w kolezance z pracy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem w 7 miesiacu ciazy. Wvzoraj sie dowiedzialam ze 3 tygodnie temu zatrudnila sie w firmie atrakcyjna dziewczyna ktora maz sie zauroczyl. Kolezanka ktora tam pracuje poradzila mi sie mu przygladac gdyz wedlug niej moj maz i tu cytuje'zachowuje sie jakjakis pawian, prezy sie, napina i skacze koło niej' ponoc widziala ich razem na przerwie. Zauwazylam ze maz statnio zakupil do pracy nowe obcisle koszule, czesciej sie goli itd. Zapytalam co u niego w pracy-wspomnial cos o nowej jak zapytalam kolezance ale zaraz ucial temat. Jest wiernym i kochanym mezem. Czy to mozliwe ze to niewinne flirty w pracy? Czy w malzensywie takie zauroczenia sie zdarzaja? Jak sobie z tym radxic? Jestem w ciazy i fakt ze mam gigantyczny brzuch, od miesoaca juz na zwolnieniu lekarskim sprawiaja ze czuje sie gorzej sama ze soba. Nie moge nawet zawalczyc o jego uwage strojem, bielizna czy czymkolwiek innym bo jest mi coraz ciezej. Z nikim nie smsuje procz z kolegami, rzadk siedzi na telefonie. Pomyslalam ze moze zaskocze go nowa fryzura. Mam teraz spory odrost,moze bardziej rozjasnie bo mam ciemny blond a maz zawsze zwracal uwage na jasne wlosy.. Tak zeby mu bylo milo ale jestem wsciekla ze nie moge sie seksownie ubrac uczesac i go odwiedzic na kawke jak kiedys czasami robilam. Jak ona mnie zobaczy w takim stanie to mogloby byc tylko gorzej. Mezczyzni kobiety prosze o porady

Gość gość
kolejne proso,to juz było

Gość gość
Prowo i dziękujemy

Gość gość
Prowo?

Gość gość
Prowo które juz było sto razy,tylko ciąża coraz poważniejszą ;D

Gość gość
Z atrakcyjna lala nie wygrasz.Moze skup sie na dziecku, ono za innymi mamami ogladac sie nie bedzie, dla niego bedziesz ta jedyna.Podwalanie sie do meza moze tylko pogorszyc sprawe, lepiej przeczekac i nie robic nic.Kobiety sie staraja a faceci tego nie doceniaja, nigdy i nigdzie nie bedzie rownouprawnienia, w zwiazku rzadko zdarza sie dozgonna wielka milosc, z reguly kazdy ciagnie w swoja strone i dba o wlasny interes i mysli jak drugiego oszukac, wykorzystac, zrzucic na niego prace, oszczedzic na nim kase, przeforsowac swoje itp, przy czym faceci sa w tym mistrzami, kobiety sa naiwne i daja z siebie wszystko.mowi sie ze 90% malzenstw powinno byc uniewaznione, bo nie trzyma sie zasad

Gość gość
Na twój brzydki ryj nic nie pomoze ttmbardziej wlosy