Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Student96

22 lata student zakochalem sie w starszej o 4 lata

Polecane posty

Gość Student96

Mam 22 lat, ona 26. Zakochałem się w niej. Jak zwrócić jej uwagę, pokazać, że jestem dojrzały, i że mogę być równie atrakcyjny jak jej koledzy z jej rocznika? Ja, rocznik 96, ona 92

Gość Student96
Brak porad na forum dla kobiet?

Gość gość
To nie jest dużo. Pokaż że jesteś niezależny praca np a nie życie na utrzymaniu rodziców bo kobieta która dobiega 30raczej już jest usamodzielniona. Jak macie kontakt to okaz że jesteś zainteresowany jej osoba, ale musisz być po prostu sobą nie można grać.

Gość gośćjakiśtam
Żaden student nie jest dojrzały, dobrze robi, że nie zwraca na Ciebie uwagi, ja niestety jednemu dałam się nabrać :O

Gość gość
A później jak już ją zaprosiła powiedzmy na kawę /drinka dojrzałość o ile ja masz wyjdzie podczas rozmowy.

Gość gość
Gościu 16:20. Trochę generalizujesz na przykładzie własnych doświadczeń otóż znam(a lat już mam30+) Mężczyznę lat24 przewyzszajacego niektórych panów ok40 dojrzałościa. I studiował zaocznie co prawda bo pracuje ale jednak. Też byłam tym zaskoczona że młody mężczyzna może być tak dojrzały bo też generalizowalam . I nie to nie mój partner dalszy znajomy ale jednak.

Gość gośćjakiśtam
Wiem, że nie każdy taki jest, ale u mnie to świeża sprawa i trochę chciałam się wyżalic ;(

Gość gość
No tak związki nieraz nie wychodzą. Ale na nie takiego można trafić i w wieku lat 20 +, 30+,40+ itd. A jaki jest autor nie wiemy.

Gość gość
Student96 dziś baba chce aby na nią wydawać i brać na wycieczki. pracujesz? masz kase? jak nie to dup'a zbita

Gość gość
Autorze po co ci stara baba, jak możesz mieć osiemnastki? Nienormalny jesteś.

Gość Student96
gość dziś : Dziękuję za poradę. Jak ją zainteresować? gośćjakiśtam dziś Nieprawda. Ja jestem dojrzały emocjonalnie. gość dziś Pracuję i studiuję. gość dziś Bo w niej się zakochałem, a jest starsza. 18-latki są mało dojrzałe

Gość gość
Nieprawda. Ja jestem dojrzały emocjonalnie. X Na jakiej podstawie tak twierdzisz, mamusia Ci tak powiedziała?

Gość gość
26 latka to stara baba :D Ja pierdziele, to forum faktycznie okupują jakieś zyeby :D

Gość gośćjakiśtam
Sam jesteś stary. Autorze jeśli Ci na niej zależy to pokaż jej to, ale jeśli chcesz przygody to nie zwracaj jej głowy

Gość gość
16:19 kobieta która dobiega 30 :D tak, 26 lat to już dobiega do 30, niedługo 22 lata to będzie dobieganie do 30. :D Takie debilstwo to tylko na kafe

Gość Student96
Jaka stara? Kobieta przecież po 30-ce osiąga dojrzałość seksualną (najwyższą). gość wczoraj Tak, mamusia. Idź już spać dziecko... gośćjakiśtam wczoraj Zależy na niej, nie na przygodzie. Nie wiem jak jej to wyznać, żeby mnie nie wzięła za napalonego małolata..

Gość gość
Jak ja zainteresowac? Pewnie gdzieś tam się widujecie to zagaduj włączając się w rozmowę, jak macie wspólne tematy możesz podejść i pogadać zobaczysz jej reakcje, zapytać mimochodem czy nie chciałaby się wybrać na kawę np.Jakas rozmowę musisz zawiązać bo inaczej nie da rady. Autorowi chodzi pewnie ze dużo lepiej się czuje w towarzystwie ludzi z którymi łapie kontakt i pewnie są to osoby o te parę lat od niego starsze stąd napisał że jest dojrzały. Najlepiej to kogoś wydział dowalic, ale tak jak komuś to sprawia satysfakcję to będzie czynił takie komentarze o mamusiach etc. Autorze miej takie komenty gdzieś :-) Gość 23:51 Tak 26-latce bliżej do 30 nie do 20. 22latce jednak bliżej do 20;-). Co nie zmienia faktu że to bardzo młoda kobieta.

Gość gość
Faceci z reguły wybierają sobie młodsze partnerki. To norma. Autor jest jednym z wyjątków potwierdzających regułę. Oby nie było tak, że za pięć lat będzie się oglądał za dwudziestkami.

Gość gość
Ja bym nie chciała młodszego, bo wiadomo, ze facet długo ze stara nie posiedzi. Ja mam 20 lat a mój partner 28

Gość gość
Ale to tylko 4lata. To nie jest lat 10-15.a wiesz ze czasem bywa tak że facet ma młodsza kobietę a zdradza ja ze starsza. Nie można generalizowac, a ile przetrwa związek też nie można odgadnąć. Raczej nie o wiek tu chodzi tylko dopasowanie i kondycję związku. A kobieta może mieć te 26lat a wyglądać dobrze młodziej jeśli o to chodzi no i z reguły 26latka bardziej dba o siebie niż 18latka. Choć tej drugiej jak jest ładna niewiele potrzeba by wyglądać dobrze, a. Co nie zmienia faktu że taka 26latka może być i fizycznie bardziej pociągająca niż 20.

Gość gość
Faceci z reguły wybierają sobie młodsze partnerki. To norma. Autor jest jednym z wyjątków potwierdzających regułę. Oby nie było tak, że za pięć lat będzie się oglądał za dwudziestkami.

Gość Student96
gość dziś Dzięki za porady. Spróbuję do niej zagadać, problemem jest tylko to, że gdy ją widzę to jest otoczona "psiapsiółami", bo ona ma łatwość w nawiązaniu kontaktów i nie wiem, kiedy ktoś jej się podoba, a kiedy dla kogoś jest po prostu przyjazna z natury... "Autorowi chodzi pewnie ze dużo lepiej się czuje w towarzystwie ludzi z którymi łapie kontakt i pewnie są to osoby o te parę lat od niego starsze stąd napisał że jest dojrzały. " - tak. gość dziś Dlaczego mam szukać innej, młodszej, skoro do tej coś poczułem? gość dziś Bez sensu argument. Ciało tak czy inaczej się starzeje. Nie masz gwarancji, że jak będziesz miała 30, a on nawet 50, to że nie znajdzie sobie kochanki 20-letniej gość dziś "Moja" 26-latka lepiej o siebie dba. Ma lepsze poczucie mody, make-upu i pod kątem zdrowotnym też lepiej o siebie dba. Jedyne co zauważyłem to niewielkie kurze łapki jak się śmieje. Tylko tyle. Dla mnie jest piękna.

Gość gość
Nie, że 26-latka jest stara, tylko stara jest dla autora, tak trudno to pojąć kafeteryjne przygłupy?

Gość gość
W takim wieku to różnica czterech lat jest jednak bardzo duża. 22-latek to jeszcze dziecko, chociaż on sam pewnie uważa inaczej.

Gość gość
Zadna roznice. Wszystko zalezy od Was i czy macie podone podejscie, Sa 40-latkowie, ktorzy sa mniej dojrzali od 20-latkow.

Gość gość
4lata w tym wieku?No niby kobiety szybciej dojrzewają ale to nie regułami w drugą stronę to już nie problem nie żeby facet te 4lata więcej miał? To zależy od osoby konkretnej. Ale jak ktoś ma jakieś skostniale myślenie to jego sprawa. Autor nie jest napewno dzieckiem jest młodym chłopakiem/mezczyzna (niedługo dziećmi będą 35latkowie po ślubie i z własnymi dziećmi nazywani). Zapewne samodzielnie mieszka, studiuję, pracuje (a czasem 40latek mieszka przy mamusi). Czy jest dojrzały to już życie zweryfikuje. Aha niemiło kogoś wyzywac od przyglupow świadczy to o braku kultury.

Gość gość
gość dziś W takim wieku to różnica czterech lat jest jednak bardzo duża. 22-latek to jeszcze dziecko, chociaż on sam pewnie uważa inaczej. X W punkt

Gość gość
Roznica 4 lat jest duza jak sa nastolatkami a nie DOROSLI po 20-stce.

Gość gość
Tak dzieci do 35r.z, później młodzież a około 60to wiek średni ;-) ale co kto woli. Sztywne ramy myślowe standardem kafetrii. No ale kobieta 26to według tych standardów też dziecko więc w czym rzecz.?Znasz ta kobietę, autora?

Gość gość
Faceci okolo 30-stki i 40-stki bywaja bardziej dziecinni i niedojrzali. Wszystko jest sprawa indywidualna. Kiedys w wieku 20 lat wiekszosc byla po slubie i dzieciata.