Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka019

Ciąża i poród w Warszawie

Polecane posty

Gość lilka019

Cześć dziewczyny :) Niedawno dowiedziałam się, że jestem w ciąży i potrzebuje porad bardziej doświadczonych odnośnie tego stanu :) To moja pierwsza ciąża, z mężem staraliśmy się ponad rok więc chciałabym podejmować świadome decyzje co do prowadzenia ciąży i porodu. Do tej pory korzystałam z opieki w enel med i zastanawiam się czy warto wykupić jakiś prywatny kompleksowy pakiet prowadzenia ciąży np. w Babka Medica czy może chodzić do jakiegoś lekarza prywatnie? Czy może sama opieka w enel med wystarczy? Zastanawiam się też w jakim szpitalu najlepiej rodzić? Podobno najlepszy szpital ginekologiczny to Wojskowy Instytut Medyczny. Jak myślicie?

Gość gość
Ja prowadzilam ciaze w babce medice mimo ze mam pakiet w lux med. Plus jest taki ze jak lekarz wystawial skierowanie z krwi i moczu to bylo ono uznawane przez lux med i nie musialam za nic placic mimo ze skierowanie bylo spoza luxmedu. Nie oplacalo mi sie wykupowac abonamentu w babce medice bo jak napisalam wszystkie badania z krwi mialam za darmo .sprawdz wiec jak to jest w enelmedzie bo moze jest podobnie. Placilam tylko za wizyty w babce medice ( 150 pln) plus usg tez w babce medice ( 200-250 za usg, nie pamietam dokladnie). Miałam 2 cc w sw zofii na zelaznej bo lekarz prowadzacy pierwsza ciaze i lekarz od drugiej ciazy tam pracuja. Bylam bardzo zadowolona. Doświadczenia z innymi szpitalami nie mam.

Gość gość
Ja polecam doktora Maciej Gawlaka (Unicare na Wilanowie). Bardzo dobry i kompetentny lekarz.

Gość BeautifullLuna
Usun bachora