Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Wiecie może co to oznacza? Czy warto jechać?

Polecane posty

Gość gość

Przychodzę do was z dziwnymi pytaniami. Obecnie mieszkam na Malcie z moim chłopakiem (u jego rodziców) Ja mam 18 lat, on 24. Wcześniej mieszkałam w austrii i pozniej przeprowadziłam sie do niego do anglii ale mniejsza o to. Obecnie szukam pracy. Myślałam też o tym aby zrobić tu GCSE i O-Levels. Czyli taką ich maturę. Jednak jak o tym myśle to aż mnie ciarki przechodzą. Nie chcę znowu przeżywać tego że jestem w szkole i czegoś nie rozumieniem. Boję się. Myślałam też aby wrócić do polski i skończyć liceum i zdać maturę. Wiem że polska matura pewnie nie będzie sie liczyła tak jak w Anglii jednak coś mi podpowiada, że wlasnie tego chce. Rodzice mojego chlopaka mowia że szkoła tu jest prostrza na malcie lub w anglii, niż w polsce. Żebym zrobiła jakiś kurs np.: AAT. Ogolnie moim pytaniem jest to: czuję się strasznie taka pusta. Dniami siedzę i nic nie robię. Nie mogę znaleźć sobie miejsca. Jak zabieram się za jakąś rzecz, to po kilku minutach mi sie ona nudzi i tak w kółko. Przez tą nudę często szukam pretekstu aby poklocić się z chłopakiem. Jak myślicie? Co mi jest? Jak myślę o tej szkole w polsce to czuję taki zapał. Chcę mi się działać. Boję sie jednak że jak powiem o tym chłopakowi to on się wkurzy lub zacznie myśleć że z nim zrywam. Boje się też że jeśli już pojadę do tej polski to nasz zwiazek sie rozpadnie. Kolejnym pytaniem moim jest czy szkoła/liceum w polsce jest serio taka trudna? To znaczy wiem że nie będzie latwo jak w podstawówce jednak chyba nie moze byc tak źle. I jeśli już o liceum to jakie kierunki polecacie. Slyszalam że biol-chem jest trudny

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować