Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kompleksy bo mam tylko 158 cm wzrostu

Polecane posty

Gość gość
nie przejmuj sie kretynem, z pewnoscia bedzie chcial do Ciebie wrocic. faceci wola niskie dziewczyny, bo sa ladniejsze i bardziej delikatne

Gość gość
Pożyczki na dowód od 100zł do 15.000zł w 30minut Do 6.000zł na 60dni za Darmo, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/chwilowki/szybka-gotowka/ lub Do 10.000zł nawet na 3lata, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tuhttps://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/zaplo/ Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu! Szybka pożyczka z żyrantem lub poręczycielem do 25.000zł na 4 lata. Wypłata gotówki w 24h a najczęściej jest to 2 godziny. Szybki wniosek wystarczy 5minut i minimum formalności. Pożyczka dostępna na stronie https://xchwilowki.pl/pozyczki_na_raty/rapida/

Gość PIOTRKOWALSKI
bardziej delikatne? Buhahaha ja jestem z takim malym zadziornym karłem i juz dawno bym ją w d**e kopnął ale zwyczajnie sie jej boje bo jak ją zostawie to swoja niewyparzona geba narobi mi wszedzie wstydu . Zawsze musi byc glosna a jak jej mowie ze robi siare to twierdzi ze musi gębą nadrabiac zeby ja traktowali powaznie . Mam jej serdecznie już dosyc male i glosne

Gość gość
Kazdego szkoda

Gość gość
piotr kowalski cos mi sie wydaje ze jestes kobieta ;)

Gość gość
w dodatku zazdrosna zyrafa :P

Gdyby ludzie mieli tylko takie problemy to świat byłby piękniejszy. Sama mam 148 cm wzrostu i co? Mi to nie przeszkadza, mojemu facetowi też nie (ma ponad 180 cm). Najlepiej zaakceptować siebie takim, jakim się jest.

Gość gość
Zaloze sie, ze te wszystkie wpisy od niby facetow, pisza kobiety :O Ja rozumiem ,ze nikt nie lubi konkurencji wsrod swojej plci ,ale bez przesady ;)

Gość gość
a jakiego masz penisa ?

Gość gość
A ja lubię niskie kobiety, zazwyczaj mają kompleksy i by choć trochę urosnąć chodzą w mega szpilkach, przez co da zawsze sexy.

Gość gość
A ja mam 160 cm i o ile mam różne kompleksy, to akurat ze wzrostu jestem zadowolona. Nigdy nie chcialam byc wysoka. Dlatego, ze niski wzrost jest bardziej kobiecy, kojarzy sie z delikatnoscia no i wiekszy wybor wsrod facetow bo nie kazdy ma np. 180 ;)

Gość Jasminkaafggff
A ja mam swoje 170 plus i nigdy nie oddam moich centymetrow. Kazdy jest jaki jest i niskie sa fajne i wysokie tez :

Gość gość
Ja tez jestem wysoka ale nie za wysoka i wkurza mnie to ze tyle jest tych malych kurdupli niechodzi o kobiety ale o facetow. A wiec kurduple spadac od wysokich kobiet . Nie podrywajcie nie odzdzywajcie sie najlepiej nie startujcie do wysokich . Kazdy maly facet jest szczurem ladowym ja sie ich az brzydze a natretne male pchly