Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mideri

Czy są ludzie, którzy nie mają całkowicie żadnych obaw co do tego, że jeśli straciliby obecną pracę, to czy nie mieliby absolutnie żadnego klopotu z dostaniem kolejnej?

Polecane posty

4 minuty temu, Dr.Tux napisał:

Problem polega na tym że coraz częściej ludzie spotykają się z brakiem troski i olewaniem.

no jak żerują za pomocą nfz to jak lekarze mają ni nich nie srrać? nie słuchają zeby nie pić i nie palić bo mają "darmowe" leczenie to jak ich traktować poważnie? murem za lekrzami, śmierć publicznej służbie zdrowia. 

4 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał:

no mysli samoboojcze to nic fajnego, a one sa czescia mnie odkad pamietam, ale jakos mi sie udaje z tym zyc, wiem ze to nienormalne no ale jest jak jest i tyle 😄

Depresja i załamania nerwowe są coraz większym problemem wśród młodych ludzi. Presja spoleczeństwa i Internet mają w tym ogromny udział. 

8 minut temu, Sens rzeczywistości tak napisał:

Mi dzisiaj było smutno bo ona przepisujac mieszkanie stanela na wysokości zadania bardzo jej zależało dotrzymać słowa danego pol mojego życia temu.

Teraz widzę moje deski i kolor przedpokoju na reklamie volvo xc60 więc chyba nie wybrałem najgorzej xd 

Deski już gotowe, jutro kupujesz volvo do kompletu? 🤣

Przed chwilą, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

Lekarze dzisiaj są guwno warci. Znaleźć fachowca który cie traktuje z fascynacja jako przypadek to jak ślepej kurze. Większość nastawiona na hajs i wypjerdalaj robaku.

nieźle jak dla atencji chodzisz już po lekarzach.

pięknie bidaki sami zaorają nfz. 

Przed chwilą, papamobil 666 napisał:

nieźle jak dla atencji chodzisz już po lekarzach.

pięknie bidaki sami zaorają nfz. 

Dla atencji to wymyślasz te bzdury których wcale nie popierasz. Nudne to.

9 minut temu, Sens rzeczywistości tak napisał:

Mi dzisiaj było smutno bo ona przepisujac mieszkanie stanela na wysokości zadania bardzo jej zależało dotrzymać słowa danego pol mojego życia temu.

Teraz widzę moje deski i kolor przedpokoju na reklamie volvo xc60 więc chyba nie wybrałem najgorzej xd 

Fajne takie volvo tylko xc40 bym wolała. Lubię takie auta. Deski też ładne.

Dla atencji to wymyślasz te bzdury których wcale nie popierasz. Nudne to.

nie wiem o czym jęczysz teraz i w sumie gvwno mnie to obchodzi. 

3 minuty temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał:

Lekarze dzisiaj są guwno warci. Znaleźć fachowca który cie traktuje z fascynacja jako przypadek to jak ślepej kurze. Większość nastawiona na hajs i wypjerdalaj robaku.

Nigdy nie korzystałam z takich porad.

Może dlatego, że starej daty jestem? Twarda doopa?

Nigdy u lekarza nie byłaś?

Sądziłam, że odnosisz się do psychoterapeuty/psychiatry. 

Ogólnie, częściej robiłam badania okresowe niż korzystałam z porad spowodowanych chorobą 🤣

12 minut temu, Onaaaa napisał:

To prawda zdrowie jest najważniejsze. 

Oceny w dzienniczku też ważne 😉

5 minut temu, papamobil 666 napisał:

no jak żerują za pomocą nfz to jak lekarze mają ni nich nie srrać? nie słuchają zeby nie pić i nie palić bo mają "darmowe" leczenie to jak ich traktować poważnie? murem za lekrzami, śmierć publicznej służbie zdrowia. 

No to nie jest takie proste. czarno-białe widzenie świata to iluzja. Zapytaj psychologa jak postępować z człowiekiem agresywnym - brak strachu i brutalna szczerość to podstawa, NIGDY nie kłam, NIE BÓJ  się powiedzieć przykrej prawdy, nie ściemniaj i nie bądż obłudny. Problem że obecne pokolenia mają problem ze spełnieniem któregokolwiek z tych punktów nawet w życiu codziennym nie mówiąc o wszystkich na raz jeszcze w stosunku do osoby agresywnej. Słuchaj uspokoić można w ten sposób 150 kilowego schizofrenika w napadzie szału będąc 40 kg pielęgniarką ( szpital Nowowiejska). Alko + narkotyki w porównaniu z napadem szału w psychozie to pikuś 

2 minuty temu, Sens rzeczywistości tak napisał:

Mi się trawnik podoba i kamyczki siorka tak ma podwórku uk

Mam taki trawnik i spoko jest tylko trzeba co tydzień kosić i to już takie fajne nie jest. Ogólnie fajny domek. A ty kończysz już malowanie?

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Mam taki trawnik i spoko jest tylko trzeba co tydzień kosić i to już takie fajne nie jest. Ogólnie fajny domek. A ty kończysz już malowanie?

Monitor powiesiłem listwy podłogowe zamontowalem

Jeszcze poprawki gdzie się ubrudzilo farbom i drzwi 2szt

Później mycie podłogi będzie w sumie wszystko 

2 minuty temu, Dr.Tux napisał:

No to nie jest takie proste. czarno-białe widzenie świata to iluzja. Zapytaj psychologa jak postępować z człowiekiem agresywnym - brak strachu i brutalna szczerość to podstawa, NIGDY nie kłam, NIE BÓJ  się powiedzieć przykrej prawdy, nie ściemniaj i nie bądż obłudny. Problem że obecne pokolenia mają problem ze spełnieniem któregokolwiek z tych punktów nawet w życiu codziennym nie mówiąc o wszystkich na raz jeszcze w stosunku do osoby agresywnej. Słuchaj uspokoić można w ten sposób 150 kilowego schizofrenika w napadzie szału będąc 40 kg pielęgniarką ( szpital Nowowiejska). Alko + narkotyki w porównaniu z napadem szału w psychozie to pikuś 

a to też jest problem prawny i społeczny, bo takiego niskofunkcjonującego co ma napady to powinno sie zamykać siłą pod kluczem i żeby wegetował. nie wysyłać pielęgnairki 40 kilo tylko trzech chłopa z pałami i kaftanem. "etyczne" postępowanie i prawa człowieka wykończą służbę zdrowia publiczną, jeśli ma funkcjonować służba zdrowia publiczna to ludzie powinni się jej bać bardziej niż gestapo podczas okupacji żeby zaczeli dbać o swoje własne zdrowie, a lekarze obchodzą się z nimi jak z jajami bo tak im nakazuje prawo. 

2 minuty temu, afekafe napisał:

Oceny w dzienniczku też ważne 😉

Ja wiem czy ważne 🤔 Zresztą te oceny dużo zależą od nauczyciela jaki jest i jak ocenia.

5 minut temu, Sens rzeczywistości tak napisał:

Monitor powiesiłem listwy podłogowe zamontowalem

Jeszcze poprawki gdzie się ubrudzilo farbom i drzwi 2szt

Później mycie podłogi będzie w sumie wszystko 

Listwy podlogowe w jakim kolorze?

1 minutę temu, Sens rzeczywistości tak napisał:

Bo drzwi muszę umyć najpierw strasznie mi się nie chce 

A to też mi się nic nie chce a całe mieszkanie mam do mycia jutro.

A to też mi się nic nie chce a całe mieszkanie mam do mycia jutro.

Ja na oparach chęci robię po tygodniu malowania miałem dość i drugi tydzień to mało co zrobiłem ale zrobiłem w sumie 

Mam taką metodę jak mi się nie chce to chociaż codziennie jedną rzecz i kiedyś skończę całość 😂

2 minuty temu, Sens rzeczywistości tak napisał:

Podłogi są z pcv umylem je jak nowe teraz 

A myślałam że nowe dawałeś. Fajnie się komponują białe listwy podłogowe takie grubsze i panele ciemny brąz do tego.

8 minut temu, Onaaaa napisał:

Ja wiem czy ważne 🤔 Zresztą te oceny dużo zależą od nauczyciela jaki jest i jak ocenia.

Sporo w tym racji.

A myślałam że nowe dawałeś. Fajnie się komponują białe listwy podłogowe takie grubsze i panele ciemny brąz do tego.

Ale to są nowe ja je kupowałem jak miała dziewczyna przyjechać wziolem za dużo do dużego pokoju i tam pomalowane są na czarno i został nadmiar to przedpokoju starczylo one są ladne jak wczoraj ze sklepu myślę że nadal takie są w sklepie 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się