Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z was zauważyła że wyladniala po tabletkach anty?

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi mi tyle o polepszenie cery, co zlagodzenie jakby rysow twarzy? Bo ja cos takiego zaobserowalam, ze wygladam po prostu lepiej i zastanawiam sie czy to w wyniku tych hormonow, jakby nie bylo w koncu zenskich....

Gość gość
Rozwalają wątrobę anty! I inne leki więcej szkodzą niż leczą!

Gość gość
Może i rozwalają, ale i tak je musze brac, wiec pytam czy przy okazji zauwazylyscie, ze wyladnialyscie po nich? Bo ja mam takie wrazenie, ze odkad je zazywam wygladam jakby lepiej. To mozliwe ,ze po nich?

Gość gość
Moze wzrok ci sie od nich pogorszyl? ;p

Gość gość
podaj nazwe leku lub główny składnik, bez tego Ci nie powiem ale ogolnie jest to mozliwe lub tez moze byc to tylko Twój skrzywiony obraz siebie równiez spowodowane lekami

Gość gość
22:26 Czemu musisz? Nic nie musisz. Kto cie zmusza?

Gość gość
22:32- niby nikt, ale nie chcialabym zajsc w ciaze, wiec biore, proste :P A co do moejgo pytania w temacie to przyszlo mi do glowy, ze moze miec to pozytywny wplyw na urode bo w koncu to zenskie hormony. Np. nawet osoby zmieniajace plec biora hormony i w wyniku tego wygladaja bardziej damsko lub mesko, tyle, ze nie wiem czy w wiekszych dawkach niz tabl. anty. Ale odkad je biore zbieram jakby wiecej komplementow i wiecej facetow sie za mna oglada, wiec mnie to zastanowilo czy to dlatego i czy ktoras z was tez zaobserwowala lepszy wyglad po tabletkach

Gość gość
22:29- yasminelle. Ale wszystkie tabl. anty z tego co wiem zawieraja hormony zenskie, tylmo w roznych ilosciach, dlatego np. tabletki Diane przepisuje sie specjalnie na tradzik czy lysienie u kobiet ( zenskie hormony z reguly poprawiaja stan cery i wlosow). Takze zastanawiam sie jak to jest z dzialaniem na ogol urody, ze moze rysy staja sie lagodniejsze?

Gość gość
może tak być, lek zawiera hormony sterydowe m.in. z grupy estrogenów więc jak najbardziej jest to możliwe ale efekt nie jest stały. przestaniesz przyjmować leki i ostre rysy wrócą.

Gość gość
Nigdy nie miałam ostrych rysow, jednak w czasie brania tabletek mam wrazenie, ze jeszcze bardziej zlagodnialy ;)