Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie na jakiej zasadzie działa prawo przyciagania?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli chodzi o miłość? Ja te techniki przyciagania stosuje i udało mi się poznać mężczyzn którzy byli niemal idealnie tacy jakich ich sobie wizualizowałam. Czy to tak ze ma się obraz w głowie jaki wymarzony partner ma być a prawo przyciagania znajduje gdzieś w świecie osobę dla której też jesteśmy ideałem który ma w głowie? Wiem że nie każdy wierzy w takie rzeczy ale istnieją

Gość gość
jak to zrobiłaś?

Gość gość
bajki dla naiwnych

Gość gość
Ostatnio nieświadomie przyciągnęłam Niemca na polskim komunikatorze, po prostu często myślałam o przystojnym Niemcu z ciemnymi włosami i niebieskimi włosami i taki do mnie nagle napisał i flirtuje ze mną. Poprzednich jeszcze konkretniej przyciągałam

Gość gość
to nie są bajki bo wszystko można tym przyciągnąć ale trzeba wierzyć bo inaczej nie zadziała. Gdy już spełni się raz i dwa to wtedy juz się wie ze to działa i kolejne rzeczy/cele przyciąga się łatwiej bo ma się bezgraniczna wiare

Gość gość
to ja chce przyciagnac 6 cyferek w totka zadziała?

Gość gość
21.46 tylko jak w to wierzyć ze wkoncu poznam porządnego, fajnego faceta jak ciągle się rozczarowuje, latami spotykam samych doopkow, mam wrażenie ze jest ich z 90% a poznanie fajnego faceta graniczy z cudem. Nie mam juz nadziei, widzę co się dzieje, coraz gorzej z facetami, nie ma w czym wybierać :(

Gość gość
ustalmy jakies 6 cyferek i wszyscy tutak wizualizacje przeprowadzajmy nadany dzien mzoe bedziemy milionerami co wy na to???

Gość gość
Spróbuj wizualizowac takiego faceta to zobaczysz że zadziała i poznasz ale to nie gwarantuje że przy Tobie zostanie bo każdy ma wolną wole

Gość gość
Przycuaganie zazwyczaj trochę trwa, zależy od wielkości celu. Drobne rzeczy często przyciągam nawet tego samego dnia a większe kilka dni, tygodni miesiecy