Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy syn kiedykolwiek powinien zerwać kontakty z matką jeśli nie szanuje jegożony

Polecane posty

Gość gość
To zależy od syna czy wiedząc o tym jak jego mama traktuje jego żonę potrafi nie mieć do niej żalu jeśli nie szanuje wybranki syna. Moja teściowa obrabiała mi tyłek przed całą rodziną i zrobiła mi opinię taką że nikt nie chce ze mną rozmawiać i mój mąż od tego czasu ma do niej duży dystans. Ja mu mówię że to matka ale mąż twierdzi że nie szanując mnie daje mu do zrozumienia że potępia jego wybór i rani osobę którą on kocha i dzieli życie.

Gość gość
14:37] Psychiatra się pytał o ciebie,nie zgłosiłaś się na umówioną wizytę!

Gość gość
gość wczoraj Na szacunek się pracuje,często całe życie a nie tylko dlatego chcesz go dostać bo zostałaś żoną syna teściowej i ona ma w tym momencie zamknąc twarz bo ty(synowa) jesteś teraz najważniejsza i twoje mądrości z tobą. xx dotyczy o również teściowej. Prawa i obowiązki idą w 2 strony, nie jedną

Gość gość
Prawa i obowiązki nie idą w dwie strony, głupia jesteś i ciemna, pewnie uczyć się nie chciało, prostak że wsi jak mniemam i teściowa ma być zadowolona :(

Gość gość
Moja teściowa nigdy mnie nie lubiła, choć przed wszystkimi udawała że cieszy się ze ma córkę :( prawda taka ze była zawsze zazdrosna o synusia. Nauczyłam się z tym żyć, udawalam że nie słyszę docinek. Jesteśmy 13lat razem i doszło do konfliktu między mężem a jego matka. Zerwał z nią kontakt. Z wnukiem miała się możliwość spotkać lub porozmawiać tylko dzięki mnie. A wiecie co powiedziała mojemu mężowi w kłótni? Ze ja go przeciwko niej ustawiam, ze jest ślepo zakochany i przez to się od niej odwrócił. A ja? Ja od dawna (co najmniej 8 lat) już nie zwracam na nią uwagi, nie próbuje walczyć o szacunek, po prostu udaje że nie słyszę. Mąż po 13 latach zrozumiał jakim toksykiem i fałszywym człowiekiem jest jego matka.