Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezbyt lubiana pani w przedszkolu.

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko idzie do przedszkola. Ten tydzień też już chodził. Ma 3 lata. Jego pani nie ma dobrych opinii wśród rodziców. Niestety tą panią będzie miało moje dziecko. Juz 2 razy zwróciła mi uwagę, że moje dziecko złe się zachowuje. Już się boję tego roku szkolnego. Czy zdarza Wam się wdawać w konflikty z paniami z przedszkola? Jak w ogóle reagować? Potulnie mówić "dobrze, porozmawiam z dzieckiem w domu" czy jeśli mam wątpliwości dyskutować z panią? A jak będzie się potem mściła?

Gość gość
Jak się będzie mściała to do dyrekcji zgłosić. Przecież ona kształtuje poniekąd charaktery małych dzieci, skoro dajesz dziecko pod opiekę to niech zajmie się nim tak jak należy

Gość gość
co to znaczy że dziecko źle sie zachowuję? Wytłumaczyła to jakoś?

Gość gość
Tak. Wytłumaczyła. Moje dziecko Uderzyło innego chłopca i w złości rzucało zabawkami. Okoliczności zdarzenia nie znam. Absolutnie tego nie neguję, bo miała prawo mi tak powiedzieć. Inni rodzice skarżą się na nią, że krzyczy na dzieci i ma słabe podejście do dzieci.

Gość gość
Musisz zmienić nastawienie do tej pani, bo dziecko to wyczuje i nie będzie chciało chodzić do przedszkola. Daj kobiecie szansę. O agresji dziecka ma obowiązek informować. Za każdym razem. Dyskutować za bardzo nie ma o czym, bo to ona była na miejscu zdarzenia a nie Ty.

Gość gość
Czasem tak jest ze jeśli rodzice usłyszą o swoje pocieszę kilka słów prawdy np. Ze była niegrzeczna itp to zaraz mówią ze pani zła albo się uwzięła.