Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZy on coś ukrywa ?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam na jednym portalu chłopaka znamy się miesiąc .Ale mam pewne obawy może ktoś pomoże ? Spotkaliśmy się już 5 x na ostatnim spotkaniu doszło do czułości ale tylko pocałunki itp . Ale przez pozostały czas nie było niczego tylko poznawaliśmy się wzajemnie on duzo o mnie pytał o moje życie itp i nadal tak jest , nie nawiązywał nigdy do sExu , tylko delikatne pocałunki i komplementy , ze mu się podobam . On bardzo nalega na spotkania chce się często spotykać , zawsze mu odpowiada moja propozycja dot dnia ale moje obawy dot tego , ze może ma żonę ?? Ma fb ale nigdy mi go nie podał , nie znam dokładnie gdzie mieszka , nie znam nazwiska ,prosiłam o więcej zdjęć ale nic nie wysłał i ostatnia rzecz nie chce spotykać się w niedziele , także do mnie nigdy nie dzwoni tylko pisze smsy . Po czym poznać , ze ma żonę ? Czy może moje obawy są niepotrzebne ? Podczas ostatnich spotkań musiał szybko wracać do domu , bo miał coś do załatwienia wiec to tez było podejrzane para jesteśmy od kilku dni ale nie chce się w to angażować jeśli on ma partnerkę / żonę i później cierpieć , wiec wolałbym teraz to zakończyć . Jak to sprawdzić ? Często jeśli miał konto na tym portalu siedział wieczorami o 22 wiec to wyklucza , żonę ale w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe . Proszę o pomoc :) Czy dac sobie czas?

Gość gość
Miałam podobną sytuację. W niedzielę się nie widzieliśmy, po miesiącu bycia w "zwiazku" okazało się że jest księdzem.....

Gość gość
Podstawowe pytanie ile macie lat? Faktycznie dość dziwnie się zachowuje, a nie możecie umówić się u niego w domu?