Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mąż mnie zdradził za granica

Polecane posty

Gość gość

Mąż pracuje za granica. Ostatnio jak mąż zjechał do domu na kilka dni spotkał się z kolega u nas w domu. Wypili pare drinków i mój mąż zaczął ze szczegółami opowiadać znajomemu jaka to niedaleko nich jest agencja, jakie kobiety tam są itp. M Ze niby takie plus 60 tez są, jakie cent, niby sie tak podsmiechiwal itp. Oczywiście twierdził ze tylko koledzy z pracy byli. Ale nie wiem już sama. Wcześniej o tym nie wspominał. Dopiero jak tamten kolega przyszedł a ja nie piłam z nimi tylko położyłam się bo złe się czuje w ciazy. Ale nie mogłam spać i słyszałam rozmowę.

Gość gość
Możliwe. Skad my mamy wiedziec? Zapytaj go o to

Gość gość
Tak to wlasnie sie konczy jak kase idzie przed wiernoscia Wysyla sie meza zagranice po kase a pozniej sie dziwi ze dyma inne albo wysyla sie zone zagranice i dymaja sie np wlochami

Gość gość
On oczywiście powiedział ze on nie. Ale wszyscy koledzy z którymi wynajmuje mieszkanie byli. Wiec mam wierzyć ze on jeden się wyłamał i nie skorzystał z okazji? A jeszcze ci koledzy to zawsze biorą go pod włos i albo na alkohol namawiają albo jakieś pieniądze pożyczają i szantażują typu; z nami się nie napijesz, koledze nie pożyczysz” itp. Nie wiem co mam robić i co myśleć o tym. A tamtych dwóch kolegów jest tez żonatych

Gość gość
Nie, nie. Oczywiście twój misio jest wierny jako jedyny i w ogóle jest wzorem cnót wszelakich :D :D :D

Gość gość
no to mozesz byc na 100% pewna ze był

Gość gość
Pracuje w tej agencji, twoj maz jest u nas regularnie :)

Gość gość
A to ty myslalem ze juz skonczylas a ty dalej w tym bagnie mialas zarobic szybko odlozyc kase i skonczyc a tu 2 lata minelo i dalej pracujesz w szwajcarskim burdelu

Gość gość
Obawiam sie ze tam byl. Nie wierze ze wszyscy poszli a on nie. Tym bardziej ze zapewne najpierw sobie troche wypili .

Gość gość
Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz. Nie dopytuj, nie drąż, bo możesz dowiedzieć się czegoś, o czym wiedzieć nie chcesz.