Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilona3407

Nie ciesze sie z ciazy

Polecane posty

Gość Ilona3407

Jestem w 7 tyg ale jeszcze nie potrafie sie cieszyc,jakos dobija mnie fakt spedzenia ciazy w domu (musialam isc na l4 bo w pracy nie ma warunkow dla ciezarnych). Jeszcze fakt ze ciaza moze nie rozwijac sie prawidlowo bo wg usg zarodek jest za maly. Mamy juz synka 4 lata i chcialabym zeby mial rodzenstwo,ale partner jakos szczegolnie sie nie interesuje nie przejmuje sie ze moze byc cos nie tak z dzieckiem. Czuje ze jestem z tym sama

Gość gość
Pożyczki na wyprawkę szkolną dla dziecka: http://chwilowka24h.pl/ Wypełnij wniosek, pieniądze bedziesz mieć po 30 minutach!!! Szeroka oferta, możliwość dostosowania ilości rat i dni spłaty!!! chwilowka24h.pl Pożyczki na wyprawkę szkolną i nie tylko, pożyczki od 100zł do 200.000!!! Nie czekaj i sprawdź naszą ofertę.

Gość gość
Tez nie, z jednej strony moj 7 mc syn, za jakis rok bedzie mial sie z kim.bawic, z drugiej ich ojciec mnie wku.. niesamowicie. Nie ogarne chyba tego..

Gość Ilona3407
Czyli nie jestem sama. Mam nadzieje ze z czasem jak bedzie roslo we mnie to moze i we mnie cos sie zmieni bo dziecko nie jest niczemu winne

Gość gość
Dzos uslyszalam , ze " bedzie lepiej jaknsie rozstaniemy" bo hrabia siedzial na kompie i nie mial czasu nakarmic dzieciaka.

Gość Ilona3407
Zagraj tak jak on powiedz ok rozstanmy sie. Zobacz jego reakcje,a jak cos zacznij dzialac. Nie wiem w jakiej sytuacji jestes czy macie wspolne mieszkanie/dom czy moze jedz do rodzicow albo niech on sie wyprowadzi. Jak mowi o rozstaniu to niech bedzie konsekwetny. Albo spusc***are albo sie rozstancie. Bo jak teraz sie tak dzieje to pozniej bedzie gorzej. Postaw sprawe na ostrzu noza i zobaczysz jak Pan sie zachowa

Gość gość
Ja z nim jestem 15 lat, jak czasem.porzadnie nie opoer.. ole to sie rozbestwia i mu sie we lbie przewraca. Po chwili pokornieje i przeprasza bo wie ze mamracje.

Gość gość
usunęłabym i wcale nie przejmowałabym się, ale tu zaraz najdą się zjeby pisowskie co będą mówić nieeee

Gość Ilona3407
To op*****l pozadnie ustaw go do pionu jak to pomaga. Lepiej oddac niz usunac bo czemu dziecko winne

Gość gość
a co to, dziecko to bluzka, że można oddać komuś aby było przez jakiś zjebów maltretowane, czy ci odjebało

Gość Ilona3407
Twoim zdaniem lepiej usunac? Jak nie chce dziecka i ma byc nie kochane to lepiej oddac. Moze Ty bylas/es maltretowany bo masz wypaczone poglady. Lepiej zostawic w szpitalu bo jest tyle rodzin ktore nie moga miec dzieci i moga stworzyc kochajaca rodzine,jak nie mazz nic madrego do powiedzenia to nie trolluj bo i tak nie zablysniesz

Gość gość
a co mnie obchodzą jakieś tam rodziny, jak nie mają dzieci to niech sobie kotka, pieska wezmą na wychowanie

Gość gość
16;07 Lepiej usunac, niz 9 miesiecy chodzic w ciazy i potem komus oddawac w cudze rece. Dziecko powinno dawac radosc, to nie zabawka, ze dzis cie chce, a jutro nie.Nastepnym razem 10 razy sie zastanowic trzeba, komu d**y daje i z kim sie rozmnazam, lub zabezpieczyc podwojnie, tabletki i korek w d***e! A maz, narzeczony, powinien kobiete wspierac w ciazy i jej pomagac. Ale teraz takich facetow nie ma!

Gość Ilona3407
Tu sie zgodze bo jak nie chce sie dziecka to sie mysli zeby go nie bylo. Ale jesli juz jest to osobiscie mysle zeby donosic. Jesli matka w tym czasie nie pokocha to lepiej oddac niz meczyc dziecko,ale znam przypadki gdzie matka nie chciala dziecka a jak sie urodzilo nie widziala swiata poza nim dlatego nie jestem za anorcja bo w ciazy wszystko moze sie zmienic