Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna która ze mną pisała o UKRAIŃCACH

Polecane posty

Gość gość
Hmm...to działa tak, ze szuka Ci ta aplikacja facetów do 100 km. ALE możesz sobie wyszukać z innych krajów. Jak wpiszesz sobie Warszawę to na pewno będzie do Ciebie pisać dużo Ukraińców itp. Dostajesz polubienia czyli te serduszka i jak dostaniesz polubienie i Ty go tez polubisz to dopiero możecie ze sobą pisać. Chyba, ze ktoś ma konto premium to nie musi czekać na „akceptację” polubienia „serduszka” tylko od razu może do Ciebie napisać. Wypełniasz tam ile masz wrostu, wagi, palenie, picie, dzieci, status itp.

Gość gość
Ukraińcy zazwyczaj znają ukraiński i rosyjski to samo Rosjanie z tego co zauważyłam.

Gość gość
Tak, wiem, ale zawsze mnie to zastanawia, dlaczego niektórzy mieszkając na Ukrainie wolą mówić po rosyjsku.

Gość gość
Mnie tez, ale odpowiedzi na to pytanie nigdy nie dostałam. Ciekawią mnie jeszcze te „))))” nawiasy o co z nimi chodzi, bo ja sie ich pytałam to pisali, ze nie wiedza o co mi chodzi ;-)

Gość gość
Oni jak piszą do Ciebie to stawiają te nawiasy? Też nie wiem co to i po co. Ty koniecznie chcesz Ukrainca, albo Rosjanina, a jakiegoś anglika jak masz tam wyjechać byś śnie chciała?

Gość gość
Tak, bardzo dużo nie raz w każdym zdaniu a ja nie wiem o co chodzi z tym. Już się nawet o to nie pytam, bo i tak mi nie odpowiedzą. Podoba mi się język rosyjski. Miałam nawet jeden taki fajny podręcznik, ale mi go matka wyrzuciła. To pomyślałam, ze poznam jakiegoś zza wschodniej granicy i będziemy się od siebie uczyć. Ja będę pomagać mu z polskim a on będzie uczył mnie języka rosyjskiego tylko oni za bardzo chętni do nauki nie są :-)

Gość gość
Co do Anglików to ja nie znam angielskiego na tyle, żeby z nimi pisać. Norwedzy i Holendrzy są całkiem sympatyczni nie raz kazali mi pisać po polsku i sobie to tłumaczyli :D jak nie umiałam czegoś napisać Haha Dlatego Tobie poleciłabym tamtejsze „rejony” Rosjanie i Ukraińcy może i ładni, ale maja coś z Polaków w sobie

Gość gość
No to próbuj może jeszcze takiego poznasz. Jak matka mogła Ci wyrzucić książkę? To chyba dobrze, że chcesz się uczyć języków :)

Gość gość
Uczyłam się rosyjskiego a nje angiekskiego dlatego ;-) No co Ty...już nie poznam Próbowałam, ale mi się nie udało. Oni najpierw piszą dużo później nagle nie albo nie raz Może mam coś w sobie co ich ode mnie odrzuca

Gość gość
Ja bym się bardziej takiego Holendra obawiała niż Ukrainca. A na tym badoo są jacyś muzułmanie? Oni nie zaczepiają i nie wypisują? :O

Gość gość
Do mnie raczej nie, bo oni lubią jasne blondynki/szatynki. Ja mam czarne włosy, ciemne oczy i trochę ciemniejsza karnacje ale jak już jakiś napisze to strasznie natrętni są i trzeba blokować.

Gość gość
Ja też mam ciemne włosy i oczy. To może nie będą mnie zaczepiać, może założę sobie konto na tym bado. Co mi szkodzi...

Gość gość
Kurczę! Nie mogę zapodać żadnego zdjęcia :o a wysłał i chciałam Ci pokazać

Gość gość
Dlaczego nie możesz? Aleks wysłał?

Gość gość
Może ktoś nas zgłosił? „Treść została uznana za sam” i nie mogę. Tak, penisa nagiego

Gość gość
Też mi tak kiedyś uznało za spam, spróbuj po północy, albo jutro. Ja tak miałam, że następnego dnia jak chciałam cos zapisać to już mogłam

Gość gość
*zapodać

Gość gość
Dobra ja lecę się kąpać, jeszcze się jakoś zgadamy, później, albo jutro.

Gość gość
Aleks Rusek? To ja tego patalacha znam, mi też wysyłał swojego penisa, daj se luz on wysyła każdej która tylko chce :) ha

Gość gość
A szkoda, bo fajne zdjęcie i chyba dużego ma

Gość gość
Gruby i duuuzy to jego rosyjska siła.

Gość gość
Dodałabym, ale nie mogę coś

Gość gość
Już więcej nie mogę :O nie chce przejsc

Gość gość
Maleństwo

Gość gość
Ja już jestem widzę , że dużo się działo. O ktoś Ci wkręca że zna Aleksa :) Jesteś pewna, że to jego zdjęcia, a nie jakieś z Internetu? :D

Gość gość
Ja takich Aleksow to znam kilku, musiałaby powiedzieć po nazwisku :)

Gość gość
Chyba tak, mam więcej a Nie mogę tu dodać