Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witalia

Pytanie do innych nauczycielek

Polecane posty

Gość witalia

Jaki najbardziej chamski lub idiotyczny dowcip zrobili wam uczniowie? Nie chodzi mi o agresję słowną tylko o kawał.

Gość gość
Jeszcze tego nie doświadczyłam

Gość gość
Mi położyli pod dziennik kartkę - jeśli miałaś w nocy stosunek - uśmiechnij się. To taki dowcip psychologiczny bo każdy w pierwszej chwili się usmiechnie. Mnie akurat potwornie bolał ząb więc usmiechu nie było. Zyskałam tym pewien szacunek uczniów.

Gość gość
Lubie duże Pały

Gość ilhona
Mi położyli na krześle tzw.pierdzącą poduszkę i nakryli jakimś materiałem. Od razu to zauwazylam bo krzesła do tej pory były drewniane. Zastanawialam się jak dowcipnie wybrnąć z sytuacji ale akurat wszedł dyrektor z jakąś informacją. A że był otyły od razu usiadł na krześle i już tak śmiesznie nie było.

Gość gość
Raz jak zrobiłam kartkówkę i potem zbierałam to mi podłożyli czystą kartkę z nazwiskiem Andrzej Siusiak.

Gość gość
No to zaczynamy rok szkokny! Ale coś czuję że w tym roku uczniom dowc**y nie w głowie.

Gość gość
Mi położyli tampon na biurku. Ale że była to młodzież licealna w wieku 16 -17 lat zapytałam Naprawde chcecie o tym rozmawiać? Ci którzy potrzebuja powinni odbyć tę rozmowe kilka lat temu. I dowcip się nie udał bo liczyli że się spesze.