Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicu

Co myślicie o mężczyznach, którzy cierpią z powodu braku bliskości z kobietą?

Polecane posty

Gość Bicu

Żałosne?

Gość gość
Kiedy będę miał dziewczynę aaaaaa

Gość gość
Kochane Misiaki

Gość gość
Wywal po-pis od wladzy ,wprowadz Jowy ,w referendum wiazacym wywinduj duze zarobki i wtedy sie przekonasz ,ze kobieta to psryk i jest ,zawsze sie znajdzie kobieta przy zaradnym facecie

Gość gość
Ja lubie tulic uczuciowego mezczyzne, zrobic mu dobre jedzonko, podrapac po pleckach, posmyrac po buzi, dawac delikatne buziaki :)

Gość Bicu
17:27 To piękne :) Tylko jak mam spotkać w swoim życiu taką wspaniałą kobietę byśmy się mogli wzajemnie smyrać? :(

Gość gość
Ja bym chetnie posmyrala ale tez nie mam kogo :( ech :(

Gość Bicu
17:43 solidaryzuje się więc z Tobą, nieznajoma, w pełni :) Może jednak są kobiety, które mają uczucia, choćby mały ułamek? Pozostaje mi tylko wierzyć i mieć nadzieję... Skoro prawdopodobnie istnieją kobiety uczuciowe to czas napisać nowy wiersz na fali przypływu nadzieji i emocji..

Gość gość
Ja tez pisze wiersze :) kupilam nawet notesik gdzue sa rozne mysli ba kazdej stronie :)

Gość Bicu
Masz, pośmiej się ;) To starsza twórczość BTW Umrę samotny stan mojego samopoczucia jest ulotny Ulotny jak gaz Proszę kochanie otwórz tej miłości właz Nie stoi tu ciężki głaz razem otworzymy go na raz Mimo że żadna miłość nie jest bez skaz To i tak zawsze miłość dopadnie każdą z was Choćby i na dzikiej plaży Której kobiecie się to nie marzy? Ten pierwszy zachód słońca Na jedej z wysp tropikalnego archipelagu ciągnącego się bez końca, Polinezja ma swoje uroki lecz kochanie czym są przy tobie jej widoki? Tylko załóż ten wianek na włosy Ten koło którego rozłupałem kokosy Dla ciebie, By było ci ze mną jak w niebie, Najważniejsze że mamy siebie i możemy nawet mieszkać w domku na drzewie. Nawet na krańcu świata Byle by na plaży oświetlała nas kochanków miłości poświata https://zapodaj.net/5130ab4bfdb62.jpg.html

Gość gość
Moj kochany, przytwierdz mnie silna reka do sciany Ja hasam i psoce, ciagle sie wierce Nie lubie bluszczu, lecz mogloby Ciebie byc wiecej Moze nie codziennie i nie co chwile Lecz kocham czuc w brzuszku te motyle One swiruja sobie tak beztrosko Ty kochanie krew masz bardzo łoską Ja Ciebie chetnie smyralabym czule Kocham Twoj zapach bardziej niz paczule I kiedy nie draznisz sie ze mna jest mi smutno I po prostu strasznie nudno Chodz do mnie, poczubmy sie jeszcze Bo jestes Kochanie moim powietrzem

Gość gość
Jak będziesz tylko pisał a nic nie działał to rzeczywiście umrzesz samotny.

Gość Bicu
18:23] a co mam niby tu robić? To jest forum geniuszu za 5 zł. Spadaj i nie wymądrzaj się dzbanie :classic_cool: 🖐️

Gość Bicu
Nieznajoma znikła...jak zwykle :(

Gość gość
Jestem ale smutno mi :( pewnie nie jestes znad morza?

Gość Bicu
Znad morza nie, ale znad gór też nie ;)

Gość gośćlaluna
To przykre,że tacy wrażliwi faceci kochaja takie suki

Gość gość
Ech :( przytulilabym Misia