Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kiedyś znajdę chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat. Byłam już w jednym związku ale chłopak nieodpowiedzialny i niezdecydowany. Wymierzy czasie poznałam wielu chlopakow, wielu się mną zainteresowało ale to nie było nic poważniejszego. Przeważnie chłopacy robią mi nadzieje a później bez słowa idą do innej dziewczyny. Nie śmiejcie się, bo znam związki które zaczęły się w tym wieku lub wcześniej a trwają już wiele lat. Mam wrażenie ze już nigdy nie poznam chłopaka który by mi odpowiadał a ja jemu. Nie chce poznawać nikogo gdy będę już dorosła. To nie to samo

Gość gość
Jak myślicie?

Gość gość
Pomocy

Gość gość
Zmniejsz wymagania i zacznij szukac wsrod mezczyzn najlepiej po 30. Tacy sa zdecydowani

Gość gość
Hej :) ja mam 20 lat byłam w 1 związku. Aktualnie nikogo nie mam, ale wierzę, że chłopak sam się znajdzie nie martw się.

Gość gość
Na pewno znajdziesz tego jedynego i cudownego masz jeszcze czas, nie śpiesz się bo co nagle to po diable. https://cutt.ly/ewZ1S

Gość gość
bazienka dziś Kij ma dwa końce. Szukać królewicza raczej nie warto. :-)

Gość gość
bazienka dziś Wiem, problem że po 30-sce same nie dobitki zostały. Nie chciałam Cie urazić. W wieku nastu lat ma sie mniejsze wymagania.:-)

Gość bazienka
spoko, nie gniewam sie ja mlodosc poswiecilam gnojowi, ktory po 6 latach narzeczenstwa stwierdzil, z eon sie jeszcze nie wyszalal, a ja go ograniczam...