Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przejmuje sie ludźmi

Polecane posty

Gość gość

co powiedzą, za kolejna krytykę. przejmuje sie ich opinią. często załuje że jestem osobą wrazliwą na krytykę. ze nie umiem jej znieść.

Gość gość
ja to samo a ludzie są coraz gorsi ....

Gość gość
sram na katoli

Gość gość
pomogłem koleżance bo nie ma przyjaciół wciągnąłem ją w moich znajomych, a teraz się obraziła nie chce mnie znać bo powiedziałem jej prawdę nie umiała sie pogodzić z tym że ona też zrobiła coś w życiu źle winny byłem ją. Pamiętam że każdego chciałem uszcześliwić dobrym słowem, często robiłem to wbrew sobie, bo myślałem że tak jest ok. Ale bardzo często, zaniedbywałem siebie. Przez nienawiść, byłem zalęknionym człowiekiem, i to zrobiło ze mnie. Przewinąłem się przez specjalistów, którzy coś bez sensu gadali, myśleli ze dając mi lek zrobią ze mnie odważnego człowieka, tak nie było. Nie powiem że ten lek przepisała mi psycholog, zażywając ten psychotrop, nie chciałem żyć. Ale potem jakoś dalej chciałem być przy ludziach, zostałem odrzucany i teraz z yje sam. BO PRzejmuje sie kazdym słowem

Gość gość
nawet kiedys jakaś dziewczyna w LO mnie podrywała, okazało się że dla jaj, i tak wszyscy mieli ubaw, że ja jestem nieśmiały ona tez i nie potrafi do mnie podejść. Jak już szedłem korytarzem to się tylko śmiali.

Gość gość
życie w samotności jest fajne :)