Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Kim jesteś kiedy nikt na Ciebie nie patrzy?

Polecane posty

Może jesteście w stanie tutaj napisać kim tak naprawdę jesteście, kim wydaje Wam się, że jesteście?

Gość gość
Ale że jak kim

Chyba nie powiesz mi ,że jesteś w stu procentach sobą w kontakcie z drugim człowiekiem?

Gość gość
Oczywiście że nie, ale nie jestem w stanie napisać kim jestem kiedy jestem sama. Nie wiem czego oczekujesz.

gość dziś jeśli jesteś w stanie to w takim razie słucham :) czasami my sami mamy problem by siebie określić. Czy naprawdę znamy siebie? Czy wiemy jak zachowamy się w momencie zagrożenia?

Gość gość
jak nikt nie patrzy to jestem leniem, leniwcem, zwierzeciem kanapowym, rozplywam sie, jestem cieczą i nie robie nic kompletnie

Ale czy takie coś Ci pasuje? Czy nie martwi Cię to, że w tym momencie nie robisz nic, a inny właśnie spełniają swoje marzenia?

Gość Wrozbella
W sumie bazienka ja tak samo. Gdy mam wolne od pracy czy od prac domowych itp i gdy przede wszystkim jestem zmęczona, wtedy najbardziej lubię położyć się w łóżku i włączyć Internet i przez ten cały czas filtrować przeróżne strony na internecie, w tym także kafe. A także czasami lubię sobie włączyć muzykę gdy idę pod prysznic i po prostu śpiewać.

Gość gość
21:00 a jeśli on marzył żeby właśnie tak spędzić swój wolny czas, odpoczywając na kanapie? Czy każdy musi mieć motorek w tyłku? Może takie ma właśnie marzenia i je spełnia.

A w momencie zagrożenia wydaję mi się, że na pierwszym miejscu jednak dominowalaby jednak u mnie odwaga. Jednakże moja druga bardziej paniusiowata strona kazałaby siedziec cicho i zadbać tylko o własny tylek.

gość dziś nie każdy, jednak jeśli to zdarza się codziennie to wtedy jest coś nie tak. Raczej człowiek powinien mieć jakieś hobby dla samego dobrego samopoczucia.

Gość gość
21:46 Wcale bo nie. Jeśli nie potrzebuje mieć żadnego hobby to ani nie powinien, ani nie musi. Hobby to tylko sposób na nudę. A jeśli on się nie nudzi, tylko odpoczywa, to hobby nie jest potrzebne, bo tylko dodatkowo go zmęczy. A zmęczony człowiek szybciej się starzeje i dostaje zmarszczek.

Gość gość
to było to 21:41

Gość gość
wrózbella piszesz jak stara baba na przekwitaniu:D

Gość gość
21:00 troche pozno odpisuje, ale nie martwi mnie, co robia inni, bo w sumie jak nie widze tych osob to sa mi obojetne, malo interesuje sie innymi ludzmi, nie moja sprawa co robia w zyciu, nie porownuje sie... :) fajnie by bylo bardziej produktywnie spedzac czas, ale nie mam energii, jestem jak moj kot

gość dziś może faktycznie u Ciebie zależy to od charakteru. Niektórzy do szczęścia potrzebują wyłącznie ciepły dom i kochająca rodzinę. W sumie kto by tego nie potrzebował?

Gość gość
Puszczam bąki jak szalona!

Gość gość
22:05 jest cieply dom, ciesze sie juz na jesienne wieczory z kubkiem herbaty, pod kocykiem, z ksiazka, na jesienne spacery wsrod lisci itp :P brakuje jedynie kochajacej osoby do szczescia.