Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mialam tylkio jednego faceta.

Polecane posty

Gość gość

Mialam tylko jednego faceta ,z ktorym stracilam dziewictwo. Rozstalismy sie i juz po nim zadnego innego faceta nie mialam i zadnym juz pozniej seksu nie uprawialam i nikogo juz nie poznawalam.Gdybym wiedziala ze sie z nim rozstane ,to bym nawet tego dziewictwa nie tracila, z nim .ale jak juz sie trafilby mi inny facet ,to odrazu by stwierdzil ze sie nie szanowalam. A to moja wina ze, mi z facetem pierwszym nie wyszlo i do slubu nie doszlo.Faceci to p/ojeby bo nawet za dziewictwo nie potrafia uszanowac kobiety i z nia pozostac ,na zawsze!

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
31Lat .

Gość gość
Duzo masz racji nie dajesz na lewo i na prawo ale ponienilas jeden blad dalas tylko na lewo teraz musisz znalezc tego dobrego 99% procentowi facetow nie przeszkadza ze dziewczyna nie jest virgin wiec glowa do gory

Gość gość
A ja mialam ok 30 facetów i nie żałuję. Tylko ze jestem sporo starsza.

Gość gość
Wiec moral z tego jeden, jak kobieta rozd******py to zle, jak kobieta nie ma z kim seksu uzywac, to tez zle bo nawet nie ma z kim ,porzadnie sie pokochac, poseksowac...

Gość gość
Jak jest atrakcyjna to zawsze ma z kim. Mam 49 lat i zawsze chętnych.

Gość bazienka
ja mialam 3 wlasciwy doceni

Gość gość
Desperatów nie brakuje. Takim nie przeszkadza, że kobieta kogoś miała lub z kimś spała.

Gość gość
Przypominam ze sex zarezerwowany jest wylacznie dla malzenstw czyli zakochanie slub sex dzieci Natomiast wiele patologii idzie na skroty i zaczyna od sexu pozniej dziecko jak zdazy to cywilny albo wcale a milosci zero i pozniej sie dziwi ze cos nie tak wyszlo w zyciu

Gość gośćS
Miałam tak samo jak Ty autorko dlatego kiedy mnie zostawił to powiedziałam rodzicom ,, albo on albo żaden ''bo nie chciałam iść z kolejnym ,na szczęście wrócił choć nie docenia tego że był pierwszym,mamy ślub.