Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna z dyskoteki

Polecane posty

Gość gość

Na moje oko spoko, ma klasę, czym oddychać Jak na imię ma pytam proponuje kielicha Komplementy od Rycha przecież widzę, że jest spięta Jest piękna, złapie haczyk, będę mógł przejść do sedna U mnie czy u Ciebie? Tylko uśmiecha się słodko Mówi o szkole w południe, że ma egzaminy trudne Spoko wypalam uwiniemy się szybko, Zostawimy coś na sen kilka godzin to wszystko Ona nie jest tanią dziwką nic z tych rzeczy cedzi z wolna, Tylko po to bym zaprzeczył to dziewczyna wyjątkowa Inne mogą się schować, bo z reguły to ona Nie rozmawia z obcymi, a żeby się całować?! Kilka minut później już u niej wiesz co? Zgadnij! Zrywam z niej majtki, ściskam piersi, pośladki Smakuje słodkie wargi patrzę jak ściąga mi slipy, Wkłada go w gorące usta nie ma lipy - lecimy Kładę ją na podłogę bez zastanowienia wchodzę Ona patrząc mi w oczy szepcze: "uważaj proszę" Na co mam uważać? I zapala się kontrolka, Spóźniony alarm po alkoholu, jointach Pewnie nie bierze pigułek no tak już rozumiem, W sumie niezła zabawa najpierw palec w nią wsunę W kieszeni spodni Durex nawet cała paczka gumek, Lecz nie użyłem smutek? Martwić będę się potem Teraz powtórzmy to kotek, bo ponownie mam ochotę, Na przypadkowy kontakt pod wpływem - głupotę Już po wszystkim leżymy jej strach o brak miesiączki, Mój strach temat rzeżączki wraz z końcem przyjemności To byłby mały pikuś przygody efekt uboczny, Ale pamiętaj chłopak, że HIV jest niewidoczny Że wirusowe C możesz teraz mieć, I całą resztę, co tam sobie chcesz Wyrwać dziewczynę w klubie, jaka prosta to rzecz, A potem kminić temat o k***a mam AIDS Lepiej żyć ze świadomością, że ten błąd mógł Cię zabić, Zastanów się chłopaku, dziewczyną chcesz się zarazić?

Gość gość
uwielbiam podhalański bit

Gość gość
ciekawe że nie pomyslales oj jej w doope

Gość gość
ale po prostu stchorzyles taka prawda. nie boisz się gangów eboli w ustach ja piertole:O

Gość gość
powatanta narody kolejarz na wrzody padnijta na ryja gdy rosboli szyja:)

Gość gość
wyjęli mnie z wody włożyli mnie w dyby co by było gdyby znaleźli dwie ryby? wiersz retoryczny

Gość gość
wiersz poetyczny : fani czterech kółek lubią pedały jak se pofanuja to im wyjdą galy jedna całą gala drugiej połowa potem się to schowa i zacznie od nowa taka gupia mowa ciała że mnie w c***ja robi własną gala

Gość gość
poemat glasurniczy : dla pewności swego rodu pewien kanalarz teoretyk przed każdym zjazdem wspierała kotlety nazre się tego poi się slina chyba polski go cwela benzyną

Gość gość
pieśń nad pieśniami (liturgicznie ) se pisze wiersze gdy najdzie mnie tewoga klapę w te klawisze bo gram to dla boga bosze ty mój rozancowy odebierz mi trwogę a daj lancuch od krowy. i dzwoneczki mi bosze moj drogi badz laskaw przyjepac do nogi bym bosze ty moj rozancowy mógł ni iemi dzwonic na chwale twą dla krowy