Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona12345688

Koleżanka od łóżka

Polecane posty

Gość Zagubiona12345688

Cześć wszystkim. Mam mały problem A nie mam z kim pogadać i liczę na wsparcie oraz szczere wypowiedzi. Mam faceta od 5 miesięcy, jest to związek na odległość jakieś 400km. Przed związkiem wiem , że mój facet spał z dwoma innymi dziewczynami, i wiem, że z kilkoma pisał w sposób erotyczny. Jestem osoba z doświadczenia życiowego bardzo zraniona przez co jestem cholernie zazdrosna. Byłam sama przez 3 i pół roku. Jest to mój pierwszy związek po tak długiej przerwie. Mój facet uważa, że go ograniczam. Ze nie pozwalam mu mieć znajomych, koleżanek. Ostatnie dni dużo o tym rozmawialismy. Pozwoliłam mu pisać z dziewczyną, do której kiedyś on coś czuł, z którą kiedyś spał. Nie ufam mu, bo za krótko razem jesteśmy. Boli mnie, kiedy między nami od kilku dni jest ciężka atmosfera po ostrej klotni, a on z nią pisze na fb z emotkami, żartuje, śmieje się. Pisał mi że ta dziewczyna jest cudowna i dobra osoba. Czuje się jakbym była najgorsza obecnie. Jakby to ona to uszczesliwiala. Oczywiście rozmawiałam z nim na ten temat. On uważa że wpadłam w paranoję i nie potrzebnie szukam dziury w całym. Powiedzcie mi co o tym sądzicie. Czy dobrze zrobiłam pozwalając mu pisać z dziewczyną z którą spał? Czy mam powód do zazdrości? Ta dziewczyna chxe się spotkać we 3 . Czy powinnam ? Jestem bezradna.

Gość gość
nie pomogę ci bo mam ten sam problem Jestem po nie udanym związku w którym facet zdradził i pisał wiecznie z dziewczynami Aktualnie mój obecny chłopak tez twierdzi ze go ograniczam bo nie pozwalam mu z nikim pisać Boje się zranienia