Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka osoba moze byc waszym zdaniem jeszcze szczesliwa?

Polecane posty

Gość gość

Która: - miala fatalne dziecinstwo- bicie, nerwice szkolne i te sprawy, - w doroslym zyciu ma problemy z facetami i zostala zgwalcona przez swojego faceta,czuje, ze tylko jej cialo ma wartosc dla faceta, - ma wieczne kompleksy, ze jest glupia i brzydka itd., - ma depresje , newrice i inne zaburzenia psychiczne typu fobia spoleczna. Jak myslicie?

Gość gość
może

Gość gość
Mozesz byc. Szczescie sie do Ciebie jeszcze usmiechnie. Zaslugujesz na to z calego serca, tylko nie daj sie podlym ludziom.

Gość gość
23:13- dziekuje :) Mam nadzieje, ze tak będzie...

Gość gość
Zycze Ci tego z calego serca-))) u mnie tez latwo nie bylo, wiec jak najbardziej Cie rozumie.

Gość gość
tylko o ile wyleczysz się u psychiatry. a z tym 'gwałtem' to pewnie przesada... dostał jakiś wyrok za GWAŁT?

Gość gość
Odp wyzej pewno facet pisal. Daruj sobie glupie komentarze, zajmij sie czyms pozytecznym.

Gość gość
23:42- nie przesada, tylko nie zglozsilam tego na policje, ale to byl g**** niestety... Choc bez bicia

Gość gość
czyli żaden gwałt. śmieszą mnie takie panienki co to wszędzie widzą gwałcicieli albo przypominają sobie o "gwałtach" po 30 latach. np ta obrzydliwa świnia oskarżyła PIĘTNASTU rożnych mężczyzn o gwałt a jednego posłała "za gwałt" za kratki na 7 lat! jak był gwałt to zgłaszaj do odpowiednich organów natychmiast - a nie za dwie dekady. żenada! https://www.bing.com/th?id=OIP.GaqKdzVDbVHmzcaCSCefDQHaEz&w=272&h=174&c=7&o=5&pid=1.7

Gość gość
To jest wlasnie podejscie "polaczkow" czy ona sie pyta czy to byl g**** czy nie??? Zadala calkiem inne pytanie, o tym tylko wspomniala. Po jakiego..... oceniacie jej przeszlosc?? Piszecie nie na temat. Wiekszosc tu ludzi nie potrafi odpowiedziec na zadane pytnie.

Gość Sanitas prawdziwa
Z ciekawości sprawdziłam i okazuje się, że gwałt nie ulega przedawnieniu. Zgłoś to na policję i do sądu oraz domagaj się zadośćuczynienia.

Gość gość
00:40 ty sie chyba czegoś boisz?

Gość gość
gość wczoraj normalna baba jak każda

Gość gość
Sanitas prawdziwa dziś Z ciekawości sprawdziłam i okazuje się, że gwałt nie ulega przedawnieniu. Zgłoś to na policję i do sądu oraz domagaj się zadośćuczynienia. > durne baby, po prostu durne

Gość gość
Zależy od psychiki człowieka.

Gość gość
gość wczoraj sporo tego, może jeśli trafisz na faceta baaaaardzo wyrozumiałego to tak, ale niby jak i gdzie na niego masz zamiar trafić? Tymbardziej jak masz wymagań 1500 jak wiele kobiet, a podobno wszyscy fajni faceci są dawno zajęci......taka krąży teoria

Gość gość
Pewnie że zgłoś, tak jak ci radziła osoba z 03:16. Uchronisz tym inne dziewczyny przed gwałtem. Przestępstwo powinno zostać ukarane.

Gość gość
Autorko zgłoś, w ogóle się nie przejmuj wyciem tutejszego zboczeńca i pewnie też gwałciciela, który właśnie szaleje ze strachu.

Gość gość
Odszkodowanie od gwałciciela powinno cię uszczęśliwić.

Gość baby to hooje
to był gwałt bo kasy nie dostała, jakby zapłacił to problemu by nie było, jasne

Gość gość
Jesteś prostackim gównem, nie każda ma charakter prostytutki i jeśli cos takiego zrobiłeś, powinieneś beknąć.

Gość bazienka
oczywiscie po TERAPII

Gość gość
Autorko nie zrażaj się, podaj go do sądu.

Gość gość
Jeśli jako tako wyglądasz to masz rację tylko ciało jest wartościowe bo nikt normalny nie chcę być z psychiczną. Facet chcę żyć w związku a nie rozwiązywać wiecznie twoje problemy z głową

Gość gość
To co on chce nie ma znaczenia, jeśli cię zgwałcił to powinien za to siedzieć, a nie korzystać z życia i cię obrażać. Nie daj się.

Gość bazienka
ja bym takiemu dziadowi odgryzla