Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszarpałam się z tesciowa ..wasza ocena

Polecane posty

Gość gość

moja mama wyjechala do sanatorium a robila mojej malej zupki odkad mała zaczela jesc (ja studiuje dziennie i nie mam czasu). poprosilam tesciowa zeby zrobila malej pare zupek zrobila kupila kurczaka w sklepie(moi rodzice kupuja od faceta ze wsi) dziecko dostalo biegunki-ale przemilczalam sprawe. mowie do meza dzisiaj ze nie ma zupek czy moze powiedziec mamie zeby zrobila pare a on ze niech moj ojciec zrobi a wogle to kiedy moja matka wraca z sanat. to podziekowalam powiedzialam ze sama zrobie. on ze mama zrobi-napisalam jej esemesa ze dziekuje skoro to taki problem a ona zaczela mi ze jestem zawistna, podla to ja napisalam ze jest chamska k***wka. ona przyleciala do nas odrazu nastawiona zaczela krzyczec nie dala mi dojsc do glosu to i ja krzyczalam. tesciowa w pewnym momencie wybaluszyla oczy (naprawde byla jak opetana) i rzucila sie na mnie to i ja przestalam panowac nad soba. mąż nas rozdzielil rzucil mnie na sciane (zlapal mnie za szyje). ja krzyknelam a ona ''pusc ja bo bedzie sie darla''

Gość gość
Słaba wyobraznia. Bardzo słabo .

Gość gość
Sloiki daj.

Gość gość
A nie wykrzyczalas jej prosto w twarz?! (wrocila znana prowokatorka od słabych tematów).

Gość gość
Ty studiujesz, ciekawe jaki kierunek?

Gość gość
Lopatologia lub konserwacja powierzchni płaskich na Jagiellońskim.Raz jesteś synowa, raz teściowa, s********j...

Gość gość
twoj maz nie mogł zrobic tych j******h zupek?

Gość gość
0/10