Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

25 lat i dziewica

Polecane posty

Gość gość

Spotkaliscie się z tym, brać to za atut czy może ma jakieś problemy? Mówi, że po prostu nie spotkała nigdy na tyle zaufane osoby żeby iść z nią do łóżka. Nasz związek trwa już prawie 5 miesięcy i ostatnio przyznała, że czuję się już gotowa.

Gość gość
ja 25 lat i tez dopiero czuje sie gotowa, nie wiem czy to takie straszne, moze oszczedzilysmy sobie niepotrzebnych cierpien, wydaje mi sie, ze seksualnosc to sprawa indywidualna, ja np. pomimo mojego dziewictwa mam dosc duzy poped i bardzo bym chciala, ale nie moge znalezc osoby, ktorej bym zaufala i ktora by mnie uszanowala, wiec nie robie tego. A bardzo mi brak wlasnie, coraz ciezej wytrzymac.

Gość gość
ja mam 39 i tez dziewica i też czuje ze jestem już gotowa aby to stało się a ten tumok już nie chce.

Gość gość
39, trochę długo

Gość gość
Dziewica tylko do 22, potem to już pajęczyny i kurz

Gość gość
Jedni szybciej zaczynają inni później, co za problem? Do seksu trzeba mieć dobrego partnera, nie ma co na siłę bzyknąć się z byle kim bo w tym wieku to już by należało.

Gość gość
Moja partnerka też była dziewicą do 26 roku, jechaliśmy się po pół roku związku, mówiła że seks dla niej jest ważny, że z trudem tyle wytrzymała ale po prostu w jej życiu nie trafił się nikt z kim chciałaby iść do łóżka. Jest też trochę przewrażliwona na punkcie wpadki, jej 2 przyjaciółki mimo tabletek takie zaliczyły więc czekała aż będzie gotowa.

Gość gość
Głupia, nie dość że wpuszcza intruza do środka to jeszcze się truje dla niego.te kobiety dzisiaj to jakaś patola

Gość gość
Zamiast docenić, że masz taką wartościową kobietę, to Ty widzisz jakiś problem. Już widać, że na nią nie zasługujesz. Szkoda kobiety

Gość gość
Jaka wartościowa, bo ma kurz i pajęczyny między nogami???

Gość gość
Lecz się. Lepsza pewnie rozjechana latawica, która daje każdemu na pierwszej randce

Gość gość
Facetom chodzi tylko o seks dlatego lubią łatwe

Gość gość
0/100 slabe! Nikt dzis nie uwierzy w pelnoletnia dziewice

Gość gość
To z niezłymi d******* się zadajesz

Gość gość
gość dziś Tak lepsza, bo się nie wstydzi seksualności i swojego ciała.

Gość gość
Wypietdakaj, męska k***o

Gość gość
Mezczyznom chodzi o dzilosc w zwiazku ale dzis kobiety najpierw sie szmaca za mlodu a potem przez to nie nadaja sie do zwiazku

Gość gość
gość dziś To, że ktoś nie dała połowie miasta, nie znaczy, że się wstydzi swojej seksualności.

Gość gość
Oj uwierz mi nie wstydzi się swojej seksualności, jest bardzo ładna, zgrabna, zadbana, ćwiczy i biega.

Gość gość
No to co za problem, czego sie boicie? To przeciez latwo sie pozbyc tego i zycia to bardzo nie odmienia. Czego sie boicie? Mi tez juz cholernie ciezko, mam ochote i nie mam z kim :( no bo ktos sensowny, zeby szanowal i sam nie byl puszczalski - na takich ciezko trafic

Gość gość
Moze strach przed naszymi wymaganiami? ja np. nie wyobrazam sobie, ze ktos nie dba o moj komfort i moje potrzeby, ja tez musze miec przyjemnosc i na cos innego sie nie godze.