Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corobicboniewiem

Chłopak wmawia mi, że mi nie zależy...

Polecane posty

Gość corobicboniewiem

Kiedy ma gorszy dzień, jakieś stresy i zły humor często od niego słyszę wtedy, że mi wcale nie zależy i że go nie kocham i takie tam. Zaczyna prowokować kłótnię.Próbowałam już mu tłumaczyć w różny sposób że to nieprawda,że zależy mi bardzo. Moje zachowanie nic się nie zmienia w te dni, jestem taka sam jak na co dzień a on zaczyna się doszukiwać sygnałów, że jestem przeciwko niemu. Nie rozumiem tego. W dni kiedy ma dobry nastrój to wszystko jest ok. Rozumiem, że może mieć gorszy dzień i potrzebować więcej uwagi na przykład, ale dlaczego po prostu tego nie powie a zaczyna mnie atakować. Jak mu wytłumaczyć że jest w błędzie?

Gość gość
Bo może zachowujesz się jak by ci nie zależało, a dopiero jak ma dola i "wszystko jest bez sensu" ci o tym mówi. Bo wtedy on potrzebuje partnerki a wsparcia nie dostaje.

Gość gość
A przytulasz go? Każdy potrzebuje odrobiny czułości

Gość corobicboniewiem
gość dziś Staram się go bardzo wspierać. W lepsze dni często mi mówi że nikt nie był dla niego taki dobry jak ja, a potem wyskakuje z tym tekstem ze mi nie zależy więc się w tym gubię :(

Gość gość
Życie składa z miliona malych spraw, ty tego nie widzisz ale w większości z nich olewasz swojego partnera, bo koleżanka ma problem bo mama zadzwoni bo to bo tamto.

Gość corobicboniewiem
Mam sie przywiązac do kaloryfera i być tylko dla niego? :(

Gość gość
Ten twój chłopak to jakiś mazgaj.

Gość corobicboniewiem
gość dziś trochę tak...strzela fochy czasem jak dziewczyna :|

Gość gość
Nie przywiązywać sie do kaloryfera tylko traktować go jak partnera. Swoje kocham cię możesz sobie wsadzić jeśli nie poparte są słowa czynami. Jesteś ty i on a dopiero potem inni ludzie a nie przyjaciółka, siostra, koleżanka, mama, brat długo długo nic i twój partner.