Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Finansowe posiłki opinie

Polecane posty

Gość gość

Hej. Czy ktos zna dobra pożyczkę? Co myślicie w ogóle na temat takich szybkich pożyczek? Opłaca się z nich korzystać czy nie koniecznie. Bo nie wiem czy się zdecydować na taką. ..

Gość Dala
No nie wiem ja uważam że można skorzystać z szybkiej pożyczki w sytuacjach kiedy potrzebujemy szybko gotówki. Byle tez nie za często żeby długów nie narobić. Sproboj na POŻYCZKI KASIASTO.

Gość gość
Mam podobny problem bo też nie wiem czy zdecydować się na pożyczkę taka właśnie typu chwilówka. Potrzebuje kilka tysięcy- nie dużo tak do pięciu tysięcy. Ofert w internecie jest multum. Ale nie wiadomo jaka wybrać...

Gość gość
Także polecam POŻYCZKI KASIASTO tak jak osoba wyżej. Jest wybór dobrych ofert. Polecam

Gość Tomek Maj
Jak nie jesteś pewny to lepiej nie decyduje się na pożyczkę. Albo znajdź taka ofertę która przekona cie w stu procentach. Ja właśnie taka znalazłem i w tedy skorzystałem z pożyczki.

Gość gość
Gdzie wziąć pożyczkę 9.000 tysięcy zł??? Wiem że to nie jest mała kwota ale chyba jakaś firma udzieli mi takiej pozyczki?

Gość gość
Skorzystaj z pożyczek kasiasto na stronie http://kasiasto.pl/. Tam oferują kwoty nawet do 10 tysięcy szybko bez zaświadczeń.

Gość gość
Wybierając pożyczkę z kasiasto to bardzo rozsadny wybór co do pożyczek;D przekonałam się o tym w trudnej sytuacji jak też potrzebowałam gotówki i właśnie u nich wzielam pożyczkę.

Gość gość
Nie wiem czy jaka kolwiek pożyczka może być dobra. Ja nie korzystam z pożyczek wiec nie mam takich problemów :D

Gość gość
A uwierz ze może być dobra. Ja wiem ze każdy chciałby pożyczek za darmo i najlepiej żeby nie trzeba było jej spłacać:D Ale pamiętajmy że pożyczka wiąże się z kosztami ci nie oznacza ze nie może mieć dobrych warunków.

Gość gość kalinka
POŻYCZKI KASIASTO mają właśnie dobre warunki dlatego polecam. A chociazby zachęcam do odwiedzenia strony oczywiście tym zainteresowanym i szukającym dobrej oferty.

Gość gość
Długo już szukam firmy która udzieli mi pozyczki. To znaczy firm jest sporo ale jakoś mi nic nie odpowiada. Najlepiej jednak wziąć w banku pożyczkę i chyba tak właśnie zrobię.

Gość gość
No widzisz nie każdy ma możliwość wziąć pożyczkę w banku z różnych przyczyn wiec to tez nie takie proste...

Gość gość
Nie jest proste zgadzam się:D I dlatego dobrze ze są POŻYCZKI KASIASTO gdzie szybko można pożyczyć kasę jak jest potrzebna.

Gość Saski
Trzeba wziąć tez pod uwagę ze w bankach nie dostaniemy tak szybko pożyczki. Cała taka procedura trochę trwa. A w takich szybkich pożyczkach mamy gotówkę niemalże od ręki.

Gość gość
Ja wole pomidory smażone z czosnkiem, dodatek natki pietruszki jakoś mnie nie przekonuje.

Gość gość
Dostałem 5 tysięcy na stronie http://kasiasto.pl/ dokładnie w kilka minut. Jakoś nie narzekam na warunki ani na wysokie raty bo jest ok . Wszystko w granicach rozsadku. Szybko zdecydowałem się na pozyczke. Jak widzę ze maja dobre warunki to po co szukac "dziury w calym". Wysyłam wniosek i juz po chwili gotówka na kącie.

Gość gość
Miałem kilka chwilowek w ostatnim czasie i jak dla mnie takie pożyczki są ok. Dużych kwot nie biorę wiec łatwo mi je spłacić.

Gość gość
Większe kwoty tez przecież można łatwo spłacić jak raty nie są duże. Czasem lepiej rozłożyć na więcej rat a mniejsze o ile jest też taka możliwość.

Gość gość
Mi na kasiasto udzielili pożyczki. Kwota 8 tysięcy wiec nie należy do najmniejszych. Zostały mi jeszcze trzy raty które nie są duże. Komplikacji nie ma żadnych zbiegów się ciesze najbardziej;) bo myślałem ze przy takiej kwocie a dokładnie przy spłacaniu będzie ciężko.

Gość gość
Mi udzielili pożyczki na www.aasapolska.pl. Szybka i dobra pożyczka :) Nie narzekam.

Gość zoomkatia
Takie pożyczki z pewnością mają wileu zwolenników a ilu rozczarowanych??? Na pewno nie rozczarujecię się pożyczką w banku Raiffeisen, która jest nieoprocentowana ze spłatą w 24 miesięcznych ratach. nie jest darmowa bo bank pobiera 2,99% prowizji od pożyczonej kwoty.