Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odbierać takie zachowanie? Jak reagować?

Polecane posty

Gość gość

Jest się w związku z facetem, powiedzmy rok. Wiek: ok. 25 lat oboje. Sytuacja pierwsza: jego przyjaciel rozszedł się z dziewczyną i zaczyna go wyciągać na męskie chodzenie po barach. Sytuacja druga (nie bierzemy pod uwagę pierwszej): nikt się z nikim nie rozszedł z jego znajomych, ale zaczął chodzić na imprezy tylko z kolegami do klubów, gdzie koledzy będą pewnie wyrywać panienki. Jak odbierać taką zmianę w zachowaniu? Jak reagować?

Gość gość
Powiedz mu tak - ok,rozumiem spotkanie z kumplem, leć na 2-3piwka pogadać i czekam na Ciebie w domu albo zaproponuj,że Ty też z nimi pójdziesz:) Jeśli on będzie się burzył jak małe dziecko to powiedz mu,że w takim razie nie ma sensu ten zwiazek i wyjdz

Gość gość
Ale to wygląda tak, że on mieszkał w centrum miasta, bary miał prawie pod domem i chodził ze swoim sąsiadem. Ja mieszkałam, biorąc pod uwagę że byłaby noc i rzadsze połączenia, godzinę drogi w jedną stronę (w dzień: pół). Nie opylało mu się jechać do mnie, skoro wyszedł prawie że przed swój dom. Nie mieszkaliśmy razem.

Gość gość
Zakończyć związek i poszukać takiego co nie chodzi po klubach

Gość gość
14:53: a pochwalisz się, ile masz lat, że tak szybko ucinasz roczne związki?