Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak u was wygladalo plamienie inplantacyjne?

Polecane posty

Gość gość

Staramy się o dziecko od prawie roku. W tym czasie dwukrotnie poronilam. W związku z tym jestem juz lekko przewrazliwiona chyba, ale do rzeczy. Za 5 dni powinnam dostac miesiaczki (najwczesniej) dzis mam 23 dzień cyklu i plamie. Kolor krwi jest taki bladorozowy. Generalnie nie wyglada mi to na zaczynajaca sie miesiaczke. Nigdy wczesniej nie mialam zadnych plamien przed okresem. Czy to moze byc plamienie implantacyjne? Czy raczej po prostu miesiaczka przyjdzie wczesniej? Dodam, ze 3 dni temu zmienilam klimat, jestem na urlopie za granicą. Nie wiem juz co o tym myśleć...dostane świra.

Gość gość
Haaalo pomoże ktoś? :(

Gość gość
Up up

Gość gość
Nie miałam takiego plamienia gdy byłam w obu ciążach. Miałam gdy doszło u mnie do zaburzeń hormonalnych.

Gość gość
19:07 U mnie z hormonami wszystko w porzadku. Staram sie o dziecko wiec badania mam na biezaco robione.

Gość gość
Nie miałam żadnego plamienia implantacyjnego, a w ciąży byłam 2 razy.

Gość gość
Ale co mamy pomoz, nasiusiac na test, czy pobrac krew na bete? Moze byc, ale nie musi. Chociaz plamienie inplantacyjne w terminie spodziewanej miesiaczki, jak wczesniej, to wcale nie jest to dobry znak

Gość gość
Ja również w ciąży nie miałam takiego plamienia. No ale każda ciąża to inny przypadek. Sprawdź sobie betę we krwi i się dowiesz czy to ciąża :)

Gość gość
Ja w pierwszej ciąży miałam plamienie bodajże dzień lub dwa przed terminem okresu. Była to jedna czerwona kropla krwi na wkladce.

Gość gość
nie nakręcaj się, tym bardziej że to dopiero 23 dc poczekaj co najmniej do dnia spodziewanej miesiączki albo nawet poczekaj dzień, dwa i zrób betę z krw

Gość gość
Tydzień po owulacji miałam dosłownie jedna kropkę krwi ma bieliźnie. Kolor czerwono-brazowy

Gość gość
Planowanie implantacyjne to raczej taka kropka nie krwawienie...

Gość gość
2 dni przed terminem miesiączki zaczęłam plamic na brązowo, myślałam że to się okres rozkręca, po 2 dniach kompletna cisza, więc zrobiłam test i były 2 kreski

Gość gość
19:34 Nie plec bzdur i nie strasz dziewczyny bo plamienie implantacyjne to nie jest zaden zly objaw! Wrecz przeciwnie oznacza to, ze zarodek sie zagniezdzil i tyle.

Gość gość
Dwa razy w ciąży- żadnego plamienia po owulacji.

Gość gość
Hej, witaj w klubie. Starania od 2.5 lat. W czerwcu miałam. Laparo i histero. W sobotę wieczorem 21dc na bieliźnie brązowa plama nd i pn bardziej różowa. Wszystko dzieje się 10 dni po owulacji. Też się zastanawiam czy to plamienie. Przeczytałam chyba wszystkie możliwe artykuły w necie i ogólnie tak Tak- może to być to ale nie musi. Każdy cykl jest inny. Ja nigdy nie miałam plamien przez okresem, jak już sie zaczynało to na całego. Trzymam mocno kciuki za Ciebie. W piątek powinnam dostać okres więc zobaczymy co przyniesie ten tydzień.

Gość gość
Mam dwójkę dzieci i takiego plamienia nie miałam.

Gość gość
Moje plamienie wygladalo jak zaczynajacs sie miesiaczka. Troche krwawej wydzieliny na papierze, ogolnie pomyslalam ze sie nie udalo zajsc w ciaze a tu taka niespodzianka byla.

Gość gość
Podobno dotyczy to 1/3 kobiet więc nie wszystkie musiały to mieć. Nie wiem sama. Napisałam wczoraj do położnej w luxmedzie w innej sprawie ale zapytałam przy okazji O te plamienie to powiedziała że to bardzo możliwe ale niepewne bo każdy cykl jest inny i żeby czekać.