Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ladne kobiety maja zycie uslane rozami?

Polecane posty

Gość gość

Z czego to wynika? Nigdy nie sa samotne, zawsze maja meza, nigdy nie choruja, dostaja awans, zawsze maja zdrowe dzieci.

Gość gość
Ale ty durny jesteś.

Taka jest prawda, że uroda w tych czasach jest najważniejsza. Myślisz, że gdybym nie omamiła urokiem kolegów z klas, miałabym takie dobre stopnie? Nauczyciele też dają mi wiele taryf ulgowych, tylko dlatego, że jestem śliczna.

Gość gość
Znam kilka przypadków w których było dokładnie odwrotnie.

Gość gość
Tom się umiała :D

Gość gość
Uśmiała :P

Gość gość
Ladne kobiety dostaja stypendia i tytuly za to, ze sa ladne. Moja kolezanka ma magistra bo jest ladna

Gość gość
Właśnie jest odwrotnie. Faceci boja się pięknych kobiet i odrzucenia, dlatego wiążą się z pasztetami. Mało to jest fajnych facetów na ulicy którzy prowadzaja się z przeciętnymi albo brzydkimi kobietami?

Gość gość
Do 18:06 to znaczy że koledzy pisali za ciebie klasówki a nauczyciele stawiali szóstki nie wywołując ciebie do odpowiedzi.

Gość gość
Do 18:06 jeszcze jedno pytanie - w związku z ty że zawód nauczyciela jest zfeminizowany pytanie brzmi czy nauczycielki również są pod urokiem twojej urody i też stawiają ci same szóstki?

nie, nauczycielki mnie nienawidziły, ale zazwyczaj uczyły mnie przedmiotów humanistycznych, z których jestem super...

Gość gość
Ale koledzy pisali za ciebie klasówki a nauczyciele za wygląd stawiali szóstki?

i nie powiedziałam, że nauczyciele stawiali mi szóstki nie biorąc do odpowiedzi - po prostu często bardzo mocno naciągali oceny, ewentualnie "zapominali" o tym, że mam zaległą klasówkę lub że powinnam na coś odpowiedzieć;) Mam nadzieję, że w tym roku będzie tak samo, w końcu zmienia się cała kadra.

i koledzy często pisali za mnie klasówki, ewentualnie wysyłali zdjęcia na messengera, a ja sobie z nich ściągałam ;) a klasę miałam inteligentną, więc xD

Dobra z humanistycznych? Ciekawe. ;) Zaczynasz zdanie z małej litery Nie wspominając o znakach interpunkcyjnych Królowo. 🌼 ;)

Drogi Tomie, nie przestrzegam tych zasad w internecie! Zresztą, jestem pewna, że o zasadach interpunkcji wiem więcej od Ciebie, zdziro! ;* I nie, nie jesteś tak przystojny jak Tom.

Zasady, które mamy przestrzega się podświadomie. ;) Zwłaszcza interpunkcja. ;)

Gość gość
Kobiety w ogole maja latwo w zyciu wystarczy, ze tego nie spieprza

Gość gość
No cóż większość ludzi lubi ładne rzeczy więc i lubi ładne kobiet, dlatego one mają i łatwiej w życiu i lepiej. https://cutt.ly/KwCbR

Gość gość
queenMarie - kolejny debilny kafeprojekt czy konto założone przez zblazowanego koniotrzepa na utrzymaniu mamusi. A co do tematu to mają życie usłane różami, bo w podświadomej ocenie ludzi mają lepsze geny a lepsze geny to i lepsze traktowanie, gorsze geny gorsze traktowanie. Tak urządzony jest ten świat.