Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CC na zadanie to tchorzostwo!

Polecane posty

Gość gość
20.07 O proszę. Teraz ktoś sobie odpowiada o spadku? Serio? Masakra z wami. Szkoda pisać, wy i tak mądrzejszy i wiecie wszystko.

Gość gość
Ja pieprzę! Znowu? Ileż jeszcze będziecie się nad tymi cesarkami spuszczać? Tak, wy po porodach naturalnych jesteście najlepsiejszymi madkami na świecie. Nikt się z wami nie może równać. Skończcie już, bo to się już dawno zrobiło żałosne.

Gość gość
tam jest napisane " np.ze spadku" by siedziec szesc lat w domu , nie wystarczy 20-30 tys, zwlaszcza z dzieckiem, mogla to rownie dobrze byc wygrana w totka, mogla pieniadze wypracowac sama - chociaz nie! Gdyby wypracowala sama, to wiedzialaby ze to ciezki kawalek chleba i poszla by do pracy chociaz na 4 h dziennie, gdy dzieci byly w przedszkolu i zarobila chociaz czesciowo na bierzace wydatki! Bo o jakis kredyt nie podejzewam, az tak glupich ludzi nie ma:x chyba!

Gość gość
20.15 A nie pomyślałaś, że mogę mieć firmę, gdzie wystarczy, że wpadnę na godzinkę, dwie dziennie, gdy dzieci w przedszkolu? Że wynajelam menadżera, który efektywnie pomagał mi w prowadzeniu mojego biznesu i potem tylko spokojnie wróciłam, nieeee.Bo szkoda pomyśleć. Wystarczy bajki pisać.

Gość gość
Miałam cesarkę na życzenie, a mojego Brajanka zaniosłam do żłobka prosto z porodówki. Moje dziecko nie obchodzi urodzin, tylko wydobyciny. Już zamówiłam tort z napisem "dziesiąte wydobyciny Brajanka." Nigdy nie ośmielę się powiedzieć, że urodziłam.

Gość gość
Pozwol ze zacytuje "To, że byłam tak długo w domu," koniec cytatu, to wez juz teraz nie szukaj wymowki i nie dopusuj sobie historii, bo gdybys pracowala, albo dogladala firmy, ujelabys to w tej wypowiedzi, wzamian polozylas nacisk na " wtedy miałam czas na spotkania z ludźmi. Z koleżankami. Z całą masa znajomych. Miałam czas dla siebie" z naciskiem na ostatnie cytowane zdanie.

Gość gość
20.42 Godzina czy dwi dziennie sprawdzić czy wszystko ok nie wyklucza czasu dla siebie i spotkania z przyjaciółkami. Wiesz o tym prawda? Poza tym dziecko w przedszkolu od 8 lub 9 do 14, to jest 5 do 6 godzin dziennie czasu. Więc jak nie jesteś w stanie takich rzeczy ogarnąć, nie dziwię się, że piszesz o jakiś kredytach czy spadkach, skoro tylko takie postawy życiowe masz w swoim otoczeniu i znajomych. Żegnam. Szkoda pisać.

Gość gość
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ale przeczysz sama sobie! No ale ok, do spisania, gdzies tam kiedys! Slodkich snow Ksiezniczko

Gość gość
mnie tam cesarka bolała jak diabli, czułam jak lekarz zaczął ciąć, a raczej szarpać bo cięciem bym tego nie nazwała potem miałam wrażenie ze chcą mi żebra powyrywać i na końcu szycie, które szczypało jak cholera i ta bania:/ ,dziwię się, że ktoś za to płaci:/