Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze doradzcie co mam jesc w pracy

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny. Doradzcie prosze, co mam jesc w pracy :( nie chce zapychac sie bulkami... w pracy siedze dlugo, wychodze o 6, wracam o 18 i jestem glodna. Powinnam jesc w pracy 2 sniadanie i obiad. Problem polega na tym, ze nie mam ani lodowki, ani mikrofali

Owoce zabieraj z domu. Sałatki w domu rób np z fetą, makaronem, oliwkami. Orzechy jako przekąski. :)

Gość gość
Ja zazwyczaj biorę coś zdrowego , jakaś kasza albo ryż + warzywa gotowane lub surowe {rzodkiew, pomidor, rzeżucha, ogórek kiszony , ogórek świeży, cebula) na to jajo pokrojone i jakieś mięso bądź tuńczyk polane oliwą z oliwek.

Gość gość
jabłka i serek z owocami

Gość gość
Na yt znajdziesz przepisy na lunchboxy do pracy dla sportowcow i niesportowcow na caly tydzien, kup pudelka i przygotuj sobie w domu a w pracy jedz na zimno.

Gość gość
Dzieki. Jem owoce, ale po nich jestem okropnie glodna, poza tym podnosza cukier we krwi, wiec to zly pomysl, by brac tylko owoce. Dzis zrobiłam sobie batoniki owsiano-orzechowe.

Gość gość
Jak pracowałam to brałam pudełka na żywność z przegródkami i tam miałam np trochę szynki, pomidorki, ogórek, kukurydza, rzodkiewka, jakiś ser i osobno pieczywo. W zasadzie to wyglądało tak, że zgarnialam to co jest w lodówce i tak się tworzył "lunchbox". Z owoców brałam to na co akurat był sezon. Brałam też często jakiś jogurt, na ogół taki do picia, żeby móc się napić i posilić jednocześnie na szybko. Czasami robiłam wieczorami swoje smoothie i wlewałam do butelki po Frugo i to było zamiast jogurtu.