Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ślicznotko

Polecane posty

Gość gość

Kocham Cię

Gość gość
kto ta śliczna jest

Gość gość
wiem. Ja Ciebie tez.

Gość GenowefaBembenek
To ja ja, łostatnio wstawia ja sem tego brakujoncego zemba, tera żodna sie ze mnom nie rufna!

Gość StefanzdDworcacCentralnego
a jo zbierom na przeszczep wlosow,brakuje mi 76 zeta.bedziemy para ze hej!

Gość GenowefaBembenek
Głópi Ty, za takie pieniase to ja mam paznokcie zrobione, po co nam Twe włochy? Ani się nimi nie pomiziam ani podłogi njmi nie umyje. zbieraj kase na mnie, zbieraj, ja siem cenje!!

Gość gość
A jak ta Twoja slicznotka wygląda?

Gość gość
Jest śliczna

Gość gość
To już wiemy. Napisz jaką ma figurę, kolor oczu, kształt twarzy itd

Gość gość
Pewnie chuda wystrojona i bogata

Gość gość
Lepsza chuda bogata niż Hogata biedna.

Gość gość
Najbardziej wypasiony ma nos. Zdolny chirurg zrobiłby z niego 2 nosy.

Gość gość
Kto?

Gość gość
No ta wystrojona. A że bogata, to nie szkodzi że ma żydowską gębę i krzywe nogi. Facet poleciał na szmalec.

Gość gość
Teraz młode kobiety łapią faceta 2 x starszego na kasę i z wdzięczności wylizują mu dóopsko.

Gość gość
22.36 stara Hogata robi dokładnie to samo. Bogata i chuda jest śliczna przy niej i ma mały nosek.

Gość gość
22:41 Tylko ujadanie Tobie pozostało. Do Hogaty to mi tak samo daleko jak i Tobie. Lub jak wolisz, tak samo blisko :p A ja nie lecę na jego kasę. Nawet nie sądziłam że ją ma przy jego trybie życia i rozrzutności. Gdyby nawet był biedny jak mysz kościelna, chciałabym go tak samo. Nie o kasę mi chodzi i nigdy mi o nią nie chodziło, ale widzę że Ty masz swoje powody żeby za nim latać. Może właśnie ta kasa...Tak często o tym piszesz, że może jest tu coś na rzeczy :p

Gość gość
22.53 chyba mnie z kimś pomyliłaś, jak jesteś M to kibicuje tobie i nie uważam cie za Hogatę, musiałabys być 3x grubsza.

Gość gość
A kto to jest ta hogata?

Gość gość
Nie chuda ma fajną duupkę i trochę ciałka, tak idealnie

Gość gość
22:53 to on leci na twoją kasę moja droga, dlatego chce cię taka brzydką z wielkim nochalem i krzywymi nogami.

Gość gość
Facet szasta kasą bo wie, że ty go utrzymasz.

Gość gość
Nie wiem kogo ty nazywasz hogatą, ale przyjmij do wiadomości że dawniej kobiety nie robiły takich rzeczy na jakie wy sie teraz godzicie po to żeby złapać byle jakiego typa spod ciemnej gwiazdy, który potrafi wam grozić uduszeniem w nocy w razie zajscia w ciążę.

Gość gość
22:56 nie wnikam, ale jeśli jednak dobrze zgadłam, czyje to ujadanie, to nie myśl, że odpuszczę sobie faceta być może mojego życia (czego jeszcze i tak nie jestem pewna) tylko ze względu na Twoje ujadanie. I mam nadzieję, że on też nie uwierzy w ten Chocholi taniec, który tu haotycznie prowadzisz. Nie mogę odpierać każdego ataku, bo szkoda na to mojej życiowej energii. Mam ją na ważniejsze cele w życiu niż odpisywanie na każdy twój atak, histeryczko :p Mogę odpisać na część wpisów, ale już bardziej się nie będę zniżać żeby dorównać do twojego poziomu :p

Gość gość
Ona jest 10 razy ładniejsza i bardziej proporcjonalna niż ty, ma zgrabny nosek i wymagania co do faceta, a on ma wyrok w zawieszeniu i kończy mu sie kasa, dlatego leci na brzydką i bogatą która myśli że jest ósmym cudem swiata a w razie czego wyratuje go z opresji. Uchwyciłaś się postaci z kreskówki i myślisz że to coś mówi o realnej osobie? Musisz byc bardzo ograniczona. Nie wiem czyj był wpis 22:56.

Gość gość
23:02 Lepiej dla niego, żeby nie szastał, bo jeszcze mu nic nie zostanie i będzie musiał zaczynać nowe życie od zera. Chyba że Ty go będziesz chciała potem sponsorować :p Podobno masz kasę i go kooochasz :p

Gość gość
Nic tych rzeczy, nie mam kasy żeby go utrzymywać i nigdy go nie kochałam :D Nie wierz w jego kłamstwa.

Gość gość
23:29 Więc to nie o mnie bo ta która zazwyczaj ujada wcale nie jest 10 razy ładniejsza i bardziej proporcjonalna. Na zdjęciach wygląda jak spasiona świnka z dwoma podbródkami, więc szału nie ma. Naturalna piękność to to nie jest, zdecydowanie. Co najwyżej ładna, ale tylko jak się bardzo mocno postara i dużo w siebie zainwestuje kasy. Zmykam. Wystarczy na dziś.