Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sieradzanka

Jak pozbyć się niechcianego brata z domu?

Polecane posty

Gość Sieradzanka

Witam. Mamy z mężem problem z moim bratem. Jest on najstarszy z rodzenstwa. Facet przed 40stką od 8 lat jest żonaty lecz nie mieszka z bratową i synem ponieważ nie potrafią się dogadać jak twierdzi jednakże w wolnych chwilach jeździ do nich i jest ok. Każde z rodzenstwa ma swój dom. On dostał po dziadkach super działkę z domkiem drewnianym troszkę do remontu a my dom po moich rodzicach. Problem jest taki ze siedzi on w pokoju z nami na pietrze który chcemy odrestaurować dziecku, i widoki są takie że nie zamierza on go opuścić. Łazienka wiecznie zajęta oraz zero zainteresowania tym co się dzieje w domu. Czyli jest gościem w domu. Wraca z pracy to komputer, mama ugotuje i tyle go interesuje. Nic nie myśli żeby coś podziałać dalej. Wiem że to niezręcznie pisać o własnym bracie ale może podpiwiecie jak się go pozbyć Dodam tylko ze jest on najbardziej poszkodowany w oczach rodziców bo nie mieszka z zona. Co poradźcie?

Gość gość
Czyli bratowa mieszka w domu, ktory brat dostał po dziadkach?

Gość gość
czas na odpowiedź minął, opuszczam wątek.

Gość Sieradzanka
Bratowa w swoim z rodzicami a ten stoi pusty

Gość gość
chyba musisz urobić jego żone zeby go zabrala do siebie

Gość Sieradzanka
Tylko to nie takie proste. Tu go nic nie obchodzi a tam trzeba na gospodarstwie dymać. Już próbowałam. Nic nie dało. Ten leń się stąd nie chce wynieść bo ma wszystko na tacy za free.

Gość gość
Też tak myślę:D Zadziałaj tak, by znów chcieli być razem.

Gość gość
Jak podyma żonę to zmieni zdanie.

Gość gość
Moze kawalerkę też wynająć.

Gość Sieradzanka
Kawalerki nie wynajmie bo jak coś to on ma dom tylko nie ma czasu na remont a jak bratowa chce go zabrać do siebie to on tam nie pójdzie bo się z jej rodzicami nie zgodzi. I koło się zamyka. Przecież tu mieszka od dziecka i jemu się wydaje ze tu mu się należy mieszkać za free juz na stałe. A dziecko pyta kiedy pokoik mamusia?

Gość Sieradzanka
Szczerze mówiąc to już myślałam żeby podstępem jakimś ale jak? Amoniaku pod podłogę?