Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to może być, nagłe złe samopoczucie

Polecane posty

Gość gość

Zdarzyło mi się to już któryś raz. Siedzę, czymś się zajmuję jest wszystko w porządku, nagle zaczynam się czuć jak miałabym zaraz stracić przytomność i wzrasta mi bardzo ciśnienie, ostatnio mama mi mierzyła podczas takiego "ataku" i miałam 180/100 . naraz dłonie robią mi się mokre. Właśnie godzinę temu znów miałam ten stan, wyszłam na dwór by powdychać świeżego powietrza i trochę przeszło, ale czuję się jakaś taka jakby na haju teraz. Nie ma mi kto zmierzyć ciśnienia, bo aktualnie jestem sama w domu, ale czuję że mam wysokie. Dodam, że mam 26 lat, jestem raczej aktywna fizycznie, szczupła, na nic nie choruję. Jakoś dwa lata temu miałam podobne "ataki" ale samo ustało po czasie, teraz od miesiąca znów się zdarzają. Trochę się boję, bo to przychodzi nagle. Serce mi bardzo mocno bije wtedy.

Gość gość
Presja społeczeństwa byś miała męża trójkę dzieci i sto milionów złotych

Gość gość
Arytmia, musisz brać leki

Gość gość
W sumie to nie sto milionów społeczeństwo chce byś meczyla się jak oni w pracy za 1500.

Gość gość
Zapomniałam dodać, że czasem odczuwam jakby takie podwójne uderzenie serca, jakby na moment przestało bić i nagle uderzało podwójnie. Albo takie uczucie jakby kilka razy w jednej sekundzie uderzyło, ciężko mi to opisać ale to takie uczucie jakby nie mogło poprawnie uderzyć i miało się zatrzymać. Miałam robione ekg i miałam holtera, ale to trzy lata temu i nic nie wykazało, miałam też ekg wysiłkowe, potrzebowałam do szkoły sportowej te badania.

Gość sygnały śmiertelne
żyj dziś i teraz bo możesz w każdej chwili umrzeć, ale śmierć zła nie jest więc bez paniki