Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nanyes444

Kuracja powiększająca biust

Polecane posty

Gość Nanyes444

hej chciałabym zakupić kuracje Probreast Plus czy ktoś z was próbował już tego czy widać rezultaty i po jakim czasie ? Prosze o odzew w tej sprawie :)

Gość gość
Głupich nie sieją... :D

Gość gość
Ja stosowałam i powiem jak u mnie zadziałało. Brałam 3 miesiące! to jest ważne bo niektórzy wezmą jedno opakowanie ,jak nie zadziała to twierdzą że bubel,wszystko zadziała z czasem.Po 3 miesiącach brałam na podtrzymanie efektu sporadycznie.Biust powiększyłam,ujędrniłam i ładnie się zaokrąglił.Nie jest to spektakularny efekt jak po operacji wiadomo ale jak ktoś ma małe piersi a chce uzyskać jakiś efekt to każde środki są dobre.Miałam rozmiar A a potem musiałam staniki wymienić bo mnie uwierały, teraz kupuję B80 na mnie pasuje i tak zostało.Ja sama w to nie wierzyłam ale chciałam spróbować czegokolwiek bo byłam tak zrozpaczona,ktoś kto ma ten problem to wie.A probreast plus ma najlepszy skład:kozieradka,chmiel działają estrogennie, do tego w zestawie jest jeszcze ten krem więć mamy podwójne działanie tabletki i krem.Nie wiem czy na każdego zadziała,od czego to zależy ja nie żałuję tych pieniędzy wydanych,bo na operacje mnie nie stać a poza tym bałabym się.Ja jestem zadowolona z efektu http://nplink.net/cRUrYkvA

Gość gość
co za żałosny spam... i to jeszcze w wykonaniu faceta (bo sory, ale rozmiar 80B to tylko facet może nosić :D)