Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Histeryczka112

Nie wiem co robić

Polecane posty

Gość Histeryczka112

Mam chłopaka już ponad dwa lata i nigdy nie mięliśmy "parcia" na uprawianie seksu, stwierdziliśmy, że to przyjdzie z czasem, nic przecież nie ucieknie i jak będziemy gotowi to samo przyjdzie i znajdzie się odpowiedni moment. W przed ostatni tydzień wakacji, trzy dni po moim okresie, pojechaliśmy na mieszkanie, do którego chłopak ma się przeprowadzać na ostatni rok studiów. Wieczorem trochę nas poniosło, byliśmy sami, jakoś poszło... Mój chłopak rzecz jasna był przygotowany i zabezpieczyliśmy się, trochę bolało, a krwawienie nie było duże. Skończył poza mną... Jednak później jeździł mi penisem po moich częściach intymnych, był w prezerwatywie i możliwe, że płyn przecieknął, a on tego nie poczuł, nie wiem... Jednak teraz jestem miesiąc po tym wydarzeniu, od tamtej pory nie uprawialiśmy seksu... Trzy dni temu miałam mieć okres, a tu ani śladu. Jestem stałe zmeczona, boli mnie głowa, mam nudności... Boje się, że to ciąża, a nie chce nawet myślę o konieczności zrobienia testu, jak zobaczę dwie kreski to się załamie. Wczoraj miałam "suchy dzień", czyli nie miałam sluzu, dzisiaj jest normalnie, boli mnie również podbrzusze, nie wiem czy okres się spóźnia przez to, że się nakręcam i niesamowicie stresuje, czy jestem w ciąży

Gość gość
Raczej trudno o ciążę.

Gość Histeryczka112
Nie pytam o ciążę. Czytaj ze zrozumieniem.