Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

była dla mnie wredna i dziwi się że odpuściłem

Polecane posty

Gość gość

czy kobiety sa normalne?

Gość gość
Dobrze zrobiles. A w jaki sposób okazuje to zdziwienie?

Gość gość
Wredna tzn.?

Gość gość
niemiła, czepialska, olewała mnie..

Gość gość
gość dziś czy kobiety sa normalne? > są trzepnięte, dobrze że suke pogoniłeś

Gość gość
co jeżeli żałuje, przebaczyć?

Gość gość
Co z tego że gada że żałuje, wredna baba całe życie będzie wredna a z wiekiem coraz wredniejsza, nie ma takiej co by charakter zmienił się jej na lepsze :classic_cool:

Gość gość
Zapamiętaj sobie na całe życie, żal i łzy to tylko babskie sztuczki na manipulowanie innymi, w dzieciństwie się tego nauczyły i powtarzają gdy zachodzi potrzeba :classic_cool:

Gość gość
Odpuscileś ją ?

Gość gość
A co jeśli ona Cię kocha, zmądrzejesz po latach i będziesz żałował?

Gość gość
Dziwna ta miłość kobieca :) Nie wierz nigdy kobiecie, nie ustępuj na krok, bo przepadłeś...:)

Gość gość
Moja mi ublizala dlatego, ze zarabialem doslownie 153zl mniej od niej "nie jestes prawdziwym mezczyzna" "jestes zwyklym smieciem", bila mnie rowniez i uzywala przy tym narzedzi kuchennych drewnianych czasem metalowych. Za kazdym razem jak przyjezdzala policja klamala, ze to ja sie awanturuje i policja wywlekala mnie z mieszkania. Teraz jestem sam. Nikt mnie nie poniza i nie bije. W koncu jestem szczesliwy. Gratuluje autorze, ze miales odwage. Pozdrawiam

Gość gość
co za bzdety

Gość gość
dla ciebie czyli dla kogo? co to za facet co się nawet podpisać nie umie?

Gość gość
autorze czy ty jesteś normalny? wątpię!

Gość gość
mężczyzna wbrew pozorom tez ma uczucia

Gość gość
7.30 właśnie widać! zapatrzony w siebie bufon który najpierw obraża kobietę a teraz JESZCZE zwala na nią ,wstydu nie ma za grosz.Zakładać tak infantylny temat to trzeba być niespełna rozumu.

Gość gość
Śmieciem będzie zawsze, bo śmieć zapakowany do eleganckiego pudełeczka pozostaje śmieciem. Tak samo czlowiek, gdy ma śmieciową naturę nic go nie zmieni.

Gość gość
5.48 zgnoiłeś kobietę,zdeptałeś i upodliłeś a teraz ona jeszcze ma żałować? czego ? że się nie dała zgnoić bardziej ? szok!!!!myślenie nie boli!

Gość gość
7.34 hamuj się!

Gość gość
Pewnie jesteś alkoholikiem!

Gość gość
7.39 tak jak ty!

Gość gość
7.36 budujesz swoje poczucie wartości, tym ze kogoś zgnoiłeś? Sposób dobry dla zakompleksionych namiastek męskich. Nawet nie możesz pocieszyć się tym, że zgnoileś, zgnoić możesz kogoś słabszego od siebie, ty wykazałeś się tylko chamstwem, niczym więcej.

Gość gość
7.40 mów za siebie!

Gość gość
facet też ma uczucia . -syn 20 letni chodził z dziewczyną rok, on był zakochany na zabój, rzuciła go on był załamany, dopiero pózniej sie dowiedziałąm co ona z nim wyprawiała jak go gnoiła, nieraz bardziej uczuciowi są faceci a dziewczyny umieją to wykorzystać

Gość gość
chodził serio? ta z nikim nigdy nie chodziła!

Gość gość
7.51 chodziłam z facetem do podstawówki ,nic z nim nie miałam nawet z nim nie chodziłam!,wyszłam za mąż a gnój zaczął mnie gnoić i rozwalać mi rodzinę!!!podłe!

Gość gość
te tematy o,, niedziewicach'' to wszystko jego sprawka bo co? bo dałam mężowi a nie jemu pierwszemu? chory człowiek i tyle! wredny to mało powiedziane,jeszcze mi gnój będzie pisał że niby,,nogi rozłożyłam''! tfu gnój jakich mało! nigdy męża nie zdradziłam i z nikim oprócz męża nie byłam!Wara ode mnie!

Gość gość
Mężczyzna obwiniajacy zawsxe kobietę w swoich relacjach z nimi nie zasługuje na żadną i z żadną nie ulozy sobie zycia, bo nie kocha żadnej, z żadną nie będzie szczęśliwy. Dziwisz sie, ze nie wierzę twoim zapewnieniom o milosci? I ze nie chce cie, ani ciebie, ani twoich pieniędzy,ani teojej miałkiej sławy? Nie jestes mężczyzną w moim pojęciu i nie tylko moim, nie z powodu brakow fizycznych a z powodu braku charakteru. Sam powinienes przestać wierzyć, w swoje zapewnienia o milosci, moze wtedy zrozumiesz swoje uczucia. Dlatego twierdze niezmiernie - do pięt nie dorastasz temu, wobec ktorego jestes jak pies ogrodnika. Wróżka zębuszka.

Gość gość
Specyfiką autora wątku jest to, że odkąd ma internet ustawicznie gnoi ludzi, a zwłaszcza kobiety, głównie za ich plecami i wymysla niestworzone historie, żeby pozyskać sobie sympatię czytających, a swoje ofiary oczerniać.