Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrzydzaja mnie pieszczoty a w koncu seks

Polecane posty

Gość gość

z kazdym innym czlowiekiem,w ktorym nie jestem zakochana. Naprawde niedobrze mi sie robi na sama mysl :( Mialam sie spotkac kilka razy tylko na to...ale nie dalam rady.I niewazne ze ci mezczyzni byli dla mnie atrakcyjni. Po prostu nie czulam nic i conajmniej dziwnie bym sie z tym czula.Druga sprawa - mnie zawsze prowadzi instynkt, intuicja jak zwal tak zwał.Z czlowiekiem do ktorego nic nie czuje intuicja odmawia posluszenstwa i robie z automatu co pamietam... mowie tu o jednym przypadku. Bylam w szoku przez nastepne 3 miesiace, naprawde.Brzmie jak zakonnica ale pozory myla. Z chlopakiem w ktorym bylam zakochana ostatnim i 2 wczesniej - czulam przyjemnosc z obcowania,mialam ochote coraz wiecej odkrywac, jestem zupelnie inna, namietna,czasem ostra i zdecydowana;) na pewno nie "kloda''.Dziwie sie ze ludzie moga to robic bez uczuciA.U MNIE SAMO MIZIANIE z obca osoba wywoluje wstret. Przyjaciol przytule bez podtekstów,pocałuje...i nie brzydzi mnie to. ale juz pieszczot z nimi sobie nie wyobrazam.CO sadzicie?

Gość gość
Co tu jest do sądzenia, czego oczekujesz, medalu czy gwałtu? :-O

Gość gość
masz jak masz. jesli czujesz, ze to problem, to odwiedz psychologa/seksuologa/kaplana. jesli nie, to czym wlasciwie sie zalisz?

Gość gość
Ja tez tak mam. To jest zupełnie naturalne i normalne. Pociąga Cię ktoś kogo kochasz. Nie ogarniam ludzi, którzy potrafią masturbowac się drugą osobą. Bo jak to inaczej nazwać, na pewno nie kochaniem się :D Dla mnie to ohydne, też mnie to obrzydza.

Gość gość
20:22 to może się razem znożycujemy, co nam szkodzi spróbować? ;-)

Gość gość
Jesteście chore na głowę.

Gość gość
00:58 Ty się piszesz na to? :-P ...na nożycowanie na próbę?

Gość gość
Potwierdzam, to chore, nie potrafiła bym. Jak pić pić piwo, które nie smakuje i cieszyć się, że się pawia nie puściło

Gość gość
to normalne, uprawialam sex z osobami ktorych nie kochalam i nie krecil mnie ten sex , odgrywalam role teatrzyk i caly czas myslalam ,, a na h...j mi ten kaktus,, ??? robilam sie ostrzejsza zeby szybciej skonczyl i uciekac w cholere , w trakcie tego udawanego diabli wiedza czego normalnie sie nudzilam , jakby mi ktos wlaczyl slow mode , taki kompletny bezsens

Gość gość
E tam od razu zakochana! Po co te wielkie słowa? Jesteś gotowa bez wahania oddać dla niego na przykład nerkę? Wątpię. Po prostu do kogoś czujesz chemię i z nim masz ochotę, a gdy tej chemii brakuje, to ciebie też odrzuca.