Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobra restauracja gdansk

Polecane posty

Gość gość

Cześć, szukam dobrej restauracji w Gdańsku na organizację większego spotkania rodzinnego. Zależy mi na smacznym jedzeniu, miłej i szybkiej obsłudze, może specyficznych dodatkach (trudno na razie powiedzieć). Wolę przejrzeć komentarze :)

Gość gość
Przez Groupona swojego czasu trafiłam na Panoramę i już zostałam. Bardzo tani pakiet posiłków zamówiłam i byłam z nich bardzo zadowolona. Zostawiłam spory napiwek, bo nawet było mi trochę żal :P

Gość justinkar
Czy ktoś z Was słyszał o restauracja Akademia w Warszawie. Mogę ją z czystym sumieniem polecić każdemu kto nie wie gdzie zjeść dobrze, w świetnej atmosferze i klimatycznym wystroju. Ponadto warto tam zorganizować również imprezę rodzinną czy firmową. Profesjonalna obsługa zadba o każdy detal i sprawi, że będzie to niezapomniana chwila.

Gość gość
Ja ze swojej strony mogę polecić restauracje StaraStocznia. Genialny klimat i niezwykle smaczne jedzenie działa na wielki plus dla tej knajpy.

Gość gość
Bardzo dobra restauracja w gdańsku znajduje się na ulicy ul. Żwirki i Wigury 4/12A Sala Endorfina.

Gość Mariolka

Miałam już kilka szkoleń powiązanych z obsługą cateringową w panoramarestauracja.pl i wyszło elegancko. Dobra sala, serwis kawowy, sprzęt multimedialny bez ograniczeń i naprawdę dość duża powierzchnia. Ludzie czuli się bardzo swobodnie, co uważam za największy plus.