Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mart Diamonds

Polecane posty

Gość gość

Czy miał ktoś styczność z firmą Mart Diamonds ? Pytam, bo jestem na etapie wyboru firmy do inwestycji w diamenty. Macie jakieś doświadczenia ?

Gość gość
Korzystałem z ich usług a właściwie nadal korzystam bo z nimi jest tak że jak już coś kupicie to pozostajecie klientami na długie lata. Firma podchodzi do klienta z pełną profesjonalnością. Nie ma miejsca na niedomówienia czy brak informacji o obecnej sytuacji. Jestem o wszystkim informowany i wiem co w trawie piszczy.

Gość gość
Mogę polecić współpracę. Najlepsza kadra - zna się na rzeczy. I takiej firmie nie boje się zaufać. Polecam.

Gość gość
Wiadomo.. ile się trafia oszustów w tej branży to głowa mała.. Też byłem zainteresowany ale nie mogłem znaleźć odpowiedniej firmy której bym w 100 % zaufał. Czy ktoś może powiedzieć coś dobrego o Mart D ????

Gość Monika

Też trochę mi zajęło zanim trafiłam na uczciwych ludzi, ale teraz już mogę potwierdzić, warto współpracować z Mart Diamonds, moja inwestycja nie trwa jeszcze zbyt długo, więc na satysfakcjonujące zyski wciąż czekam, ale wiem, że warto 🙂 pozdrawiam

Witam,

Mart Diamonds to czysty profesjonalizm, miałem okazję spotkać się z jednym ze specjalistów z tej firmy i odniosłem bardzo pozytywne wrażenie. Niestety spotkanie nie dotyczyło to bezpośrednio inwestowania w diamenty, ale jestem przekonany, że w tym temacie również można na nich polegać. 

Gość gosc

dada16 sporo masz tych postów .. zawodowy troll? ile ci płacą?

Gość Inwestor

Ja powiem tak wdrażanie super jednak się nie zdecydowałem . Już są wpisani do rejestru firm przez KNF z którymi trzeba uważać.