Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hania__

Ubezpieczenie dziecka od złamanej ręki

Polecane posty

Gość Hania__

Hej, czy ktoś z Was może polecić dobrą ofertę ubezpieczenia dla dziecka? Nasza szkoła w tym roku nie zorganizowała takiego programu.

Gość gość
Nie wierz w ubezpieczenia, każde jedna jest pomyślane żeby to im się opłacało a nie tobie. Ja obecnie już syna młodszego nie ubezpieczam, nie ma już obowiązku. Pamietam jak młodszy złamał właśnie rękę w szkole, ale b poważnie, musieli operować, łokieć strzaskany. po pół roki wypłacili 300 zł...

Gość gość
Ja też już w tamtym roku nie ubezpieczałam syna.

Gość gość
Co wy opowiadacie. Mój w tamtym roku też złamał rękę ale zlamacie bez przemieszczenia, takie nie groźne. I nie w szkole ale poza szkoła na rowerze. Dostal 800 zł po miesiacu. A składka na rok kosztowała mnie 50zl.

Gość Damissseii
Szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę, że szkoła nie zorganizowała lub nie zapewnia dzieciom ubezpieczenia grupowego. Zawsze myślałem, że tego typu polisy są obowiązkowe zarówno w szkołach, jak i przedszkolach. Być może szkoła twojego dziecka nie znalazła jeszcze odpowiedniej oferty, dlatego trochę z tym zwleka. Od siebie mogę polecić świetną polisę dedykowaną właśnie tego typu placówkom, a szczegóły oferty, możesz znaleźć na stronie https://www.uniqa.pl/ubezpieczenia-dla-firm/nnw/nnw-szkolne według mnie ubezpieczenia takie jak powyższe, powinny być obowiązkiem każdej szkoły, tym bardziej, że ma ona bardzo szeroki zakres ochrony i niewielką cenę.

Gość gość798
Serdecznie zapraszam do polubienia naszej strony na Facebooku: https://www.facebook.com/uwolnijfinanse Zawiera posty z informacjami na temat finansów i ubezpieczeń. W naszej ofercie znajdą Państwo ubezpieczenia dopasowane do Waszych potrzeb. Pakiet polisy OC z ubezpieczeniem nieruchomości może być korzystny, dzięki temu jedną polisą zabezpieczycie Państwo swój samochód i pozostały majątek przy jednoczesnym obniżeniu kosztów. Zapraszam do sprawdzenia oferty ubezpieczenia Twojego samochodu, mieszkania, domu w naszej firmie oraz do kontaktu telefonicznego 720 770 533 (składki na OC auta od 400 zł...na rok, mieszkań od 80 zł na rok, NNW szkolne dla dzieci od 34 zł na rok.)