Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam odebrać jego postanowienie

Polecane posty

Gość gość

Hej, wczoraj tak jakby 'zerwal' że mną chłopak, dzisiaj spotkaliśmy się aby omówić wszystko dokładnie on powiedział, że nie chce mieć narazie dziewczyny, ale potrzebuje przerwy żeby wszystko przemyśleć. Powiedzial mi że chce byc dla mnie bliska osobą. Były łzy, moje próby ratowania chociaż raz ostateczny, nic to nie dało, dalej chce przerwy ale mamy rozmawiać jak zawsze. Oczywiście wiem jaka byłam wredna w związku i nachalna i chciałam to ostatecznie zmienić raz na zawsze, nie ugiął się pod moimi prosbami. Myślę że przerwa można nazwać to, że się nie odzywamy do siebie, jednak on pisze do mnie i rozmawia ze mną tak jakby nigdy nic się nie stało. To boli mnie w sumie podwójnie, z jednej strony nie mam już totalnie pojęcia na czym stoję, a on powiedział żebym już nie naciskala. Nie naciskam, ale cholernie mi przykro, ponieważ nie wiem już co myśleć. Z jednej strony przerwa, ale jednak rozmawiajmy ze soba jak dobrzy kumple. Zastanawiam się nad tym, czy go nie olać bo zawsze ja zaczynałam rozmowy itd. żeby poczuł że jednak traci cos ważnego, że jednak uszanowalam jego decyzję i po prostu daje mu spokój. Będzie to ciężkie ponieważ przez prawie 2 lata starałam się włożyć w ten zwiazek jak najwięcej, fakt miałam humorki, ale zawsze dochodzilismy do porozumienia. Napisal mi teraz odpowiedź na moje pytanie odnośnie tego czy mnie kocha, napisał ze kocha mnie jako bardzo ważna osobę w jego życiu, ale narazie nie jako parę. Co o tym myślicie? Czy powinnam zrobić tak jak napisałam wcześniej?

Gość gość
Ma kogoś innego na oku.

Gość gość
a upnac cie w morde?

Gość gość
wyyyyjepala elaborat i po 3 minutach juz upie:D

Gość gość
Zwyczajnie, odwal się od niego i trzymaj z daleka bo ma plany co do innej :-P

Gość gość
ja bym odpuściła, chociaż miałoby boleć.

Gość gość
Zdecydowanie zerwij kontakt... innego sposobu nie ma żebyście wrócili do siebie... trwanie w czymś takim to jedynie będzie męczarnia dla Ciebie bo ciągle nie będziesz wiedziała na czym stoisz. Będzie ciężko milczeć ale może on wtedy zrozumie faktycznie co traci... a jak nie? To chociaż będziesz miała czystą relacje i pójdziesz do przodu nie oglądając się na niego.