Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2018 już nie będę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2018 To koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2018 ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2018 Tzn.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2018 Wiesz że pewnych chwil mimo naszych chęci nie da się cofnąć. Następnym razem zastanów się dwa razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2018 Nie da się cofnąć, ale jak się mocno pragnie można zacząć na nowo, Ja jestem na tak! A. Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2018 21.23 W tym miejscu nic nie zmienisz, jak chcesz coś zmieniać to zmień swoje podejście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2018 Nie udawaj więcej orgazmow, przez Ciebie od teraz stałem się impotentem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2018 21:45 Chciałbym się z Tobą spotkać...realnie i porozmawiać... szczerze... przytulić Ciebie i powiedzieć przepraszam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2018 Orgazmu? Nigdy nie udawalam bo po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość sy Napisano Wrzesień 4, 2018 Jestem na nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2018 wiem wiem zasłużyłam sobie, ale już więcej nie udawaj. Przytulam mocno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2018 21,52 ja też ,wpisy poniżej nie moje wiesz dobrze ze my nigdy nie byliśmy tak blisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2018 21-52 za co chcesz przeprosić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2018 Co udawałaś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach