Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie widziałam się z moim facetem 4 dni A on wolał jechać z kumplami po auto.

Polecane posty

Gość gość

Pracowałam 4 dni od rana do wieczora I nie widzieliśmy się z moim facetem ... Po 4 dniach dostałam wolne . Chciałam się z nim zobaczyc Tak wyglądała rozmowa Ja - Misiu przyjedź jutro On- Jadę do Wrocławia oglądać auto z kolegami Ja- Pojadę z wami On- NIE MA MIEJSCA W AUCIE Poczułam się jak zbity piesek. Co robić?

Gość gość
Dawać się poniżać dalej! Byle tylko "być w związku"!

Gość gość
to bylo wskoczyc do bagaznika :D

Gość gość
Masz teraz 3 opcje dziewczyno A) dalej z nim bądź, dawaj mu doopy i rób loda na zyczenie B) badz z nim, ale ustal jakies granice, ukaraj go za to, niech wiecej tak nie robi C) zerwij z nim i bądź szczesliwa singielka albo z innym facetem Opcja a) - 5pkt B) 0pkt C)5 pkt

Gość gość
Chłopakowi nie zależy

Gość gość
A wiedział wcześniej, że masz wolne?

Gość gość
Daj mu troche wolności, przesadzasz, ze robisz z tego afere bo nawet jesli powinien wybrac Ciebie to wyrzutami nie sprawisz, ze bedzie bardziej pragnal spedzic ten czas z Toba, a wrecz przeciwnie

Gość gość
Poza tym czy serio nie możesz bez niego wytrzymać 4 dni? Zajmij się trochę też sobą, wtedy on będzie miał okazję zatęsknić. A kiedy chcesz spędzać z nim cały czas, on ucieka bo czuje się osaczony. Nie o to chodzi żeby spędzał z Tobą czas dlatego, że go do tego zmusisz, tylko żeby sam tego chciał. A tak może stać się tylko wtedy kiedy będzie miał maksimum wolności

Gość gość
Taaa ktoś miał zrezygnować z kupna auta albo ryzykować kupienie złomu bo ty się stęskniłaś za misiaczkiem? Zerwij z nim, nie marnuj mu życia, pazurki sobie pomaluj :-D

Gość gość
Takie przygłupy jak autorka to tylko do roochania się nadają i to na krótko :classic_cool:

Gość gość
Nie wzięli jej bo by im napierdziała w samochodzie :-P

Nie nakręcajcie jej samotne raszple. Pogadaj z nim bez krzyku i nerwów to może dowiesz się czegoś ciekawego. Chyba że jesteś tu po to by się nakręcić i zerwać...

Gość gość
Ojeeej, może to okazja byla z tym autem i musiał się pospieszyc z jego kupnem żeby go ktoś nie wyprzedził. I pisze Ci to jako kobieta. 4 dni to nie 4 tygodnie, weź się zajmij swoimi sprawami, zainteresowaniami (o ile jakieś masz zainteresowania oprócz swojego misia)

Gość gość
Wypraszam sobie, jak muszę pierdnąć to odsuwam szybkę.

Gość gość
Pedal woli kumpli bueheheh

Gość gość
Pojechali *****c