Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napisał po 5 dniach jak gdyby nigdy nic

Polecane posty

Gość gość

Pisze z gościem okolo miesiąc czasu, było miło rozmowa się układała wszystko było dobrze. W pewnym momencie rozwijana znajomość przystopowala, on przestal odpisywać, odpisywał po kilku godzinach,później raz dziennie wieczorem. Aż w końcu przestaliśmy rozmawiać w ogóle. I oto po 5 dniach mi pisze że żyje (mimo że ja nie pisałam nie martwilam nie dopytywalam się). Napisał że miał problemy z siecią co jest kłamstwem bo był dostępny, publikował różne treści, linki. Jednym słowem kłamie. Czy warto mu odpisać tak aby poszło mu w pięty czy nie komentować nie odpisywać i dac spokój?

Gość gość
baba lekkich obyczajow buhahah co go obchodzi jakie wypociny mu napiszesz?

Gość gość
Skoro napisał, to pewnie liczy na odpowiedź. Kwestia tylko tego jak ta odpowiedź będzie brzmiała.

Gość gość
Jak od początku oszukuje, daj sobie spokój, bo to i tak się skończy, lepiej wcześniej... wiem z własnego doświadczenia

Gość gość
Skomentuj to co wrzucał bez dostępu do sieci. :D

Gość gość
Milczenie najlepsza broń. Zresztą zobacz jak on postępuje. Napisał że żyje i pisząc po takim czasie kłamie. Napisał jak do typowej zapchaj dziury. Pisał z kimś innym znudziło mu się i napisał do Ciebie poniekąd pewnie sprawdzając czy taka wymówka taki ochlap Cię zadowoli i 5dniowa powiedzmy rozłąke jest w stanie naprawić jedno głupie wytłumaczenie w dodatku kłamstwo.

Gość gość
on chyba nawet nie zdaje sobie sprawy że ja wiem że publikował coś. właśnie oszukuje od początku i zrazilo mnie to mega do niego

Gość gość
jeżeli znajomość umarła śmiercią naturalna wynikająca z niepisania to taka ją też pozostaw. przynajmniej nie dasz mu powodu do dumy że to nie on skreślil i zepsuł tę znajomość tylko Ty. bo Twoje odpisanie wiazaloby się z dwiema opcjami. jedna to wymiana zdań tudzież kłótnia albo pogodzenie się z faktem że tak już będzie częściej i jawne przyzwwlanie na to

Gość gość
Pewnie znudziłaś mu się, poznał w międzyczasie inną, stąd ta przerwa w pisaniu, spóźnienia w odpisywaniu (szczególnie kiedy wcześniej pisaliście zdanie po zdaniu i odpowiedzi były od razu). Gdyby napisał ,,głupie" nie miałem czasu, byłem zajęty- brzmiałoby zupełnie inaczej niż KŁAMSTWO, w które on sam nie wierzy i są ku temu dowody- linki itd. Jeżeli masz siłę się przepychać i droczyć udowadniając w zasadzie coś tylko i wyłącznie sobie to napisz mu po tygodniu jakiś chamski tekścik. Ciekawe czy po tygodniu zwłoki będzie jeszcze zainteresowany...

Gość stop nudziarom
autorka jest nudziara i tyle, dlatego ją olał, też tak robie z nudziarami, bo to pustaki i nie potrafią utrzymać żadnej rozmowy

Gość gość
skąd ten wniosek pochopny?

Gość gość
Gdyby napisał ,,głupie" nie miałem czasu, byłem zajęty- brzmiałoby zupełnie inaczej niż KŁAMSTWO, w! Co za różnica czy sklamie w taki czy inny sposób? Odpisując po tygodniu jasno komunikuje że jest nią średnio zainteresowany.

Gość gość
Autorka mam wrażenie że o tym wie jednak pyta czy warto ciągnąć temat i wdawać się z nim w dyskusję.

Gość gość
Wiem ze moze Cie kusic zeby mu cos zlosliwego odpisac, ale chyba najlepiej bedzie nic nie odpowiadac... a juz ma pewno nie w formie jakichkolwiek wyrzutow czy pretensji albo wlasnie zlosliwosci apropos jego rzekomego braku dostepu do sieci. Wtedy pokazesz ze Ci zalezalo w jakis sposob. A kogos kto kreci od poczatku lepiej olac albo splawic

Gość gość
Daj sobie spokoj, nie ośmieszaj się. Ja miałam podobnie

Gość gość
Czy on ma na imie Adam? Do mnie sie odezwal po 13dniach milczenia :D

Gość gość
Ja bym mu odpisała po 7 dniach: wiem, że żyjesz, działałeś przecież aktywnie na portalach społecznościowych.

Gość gość
Albo odpisz mu po 7dniach i napisz,ze go doskonale rozumiesz, bo sama teraz borykalas sie z podobnym problemem tj brakiem zasięgu

Gość gość
Jeszcze napisz, ze brakiem wody i prądu :D i napisz, ze on od Ciebie był i tak w lepszej sytuacji, bo co jakiś czas łapał zasięg, bo widziałaś jak dodawał posty

Gość gość
No właśnie. Widze, ze dużo facetów tak postępuje, ze piszą codziennie itp. Nagle jest 1-2 ze mało co piszą a później cisza przez 4-14 dni i nagle normalnie piszą

Gość gość
8:40 buhahaha niezle :D

Gość gość
A mnie kobiety tak robia, piszemy kilka dni, jak napisze wiecej, brak odpowiedzi. A ja statam siebyc szczery, Ja tez nie pisze znowu i jest koniec. Wy tez nie pisalybyscie jak nie bylo odpowiedzi. Ja nie odpisuje, jak kobieta nie pisze nic co mnie interesuje. Dlaczego? Bo kontakty przez neta to debilizm, najgorszy sposob kontaktu z czlowiekiem.

Gość gość
No wiadomo Jak ona Ci nie odpisała na wiadomość to nic nie piszesz, bo będziesz się tylko poniżać

Gość gość
Pewnie zanudziles ją,nie znoszę facetow którzy sie rozpisuja jak Sienkiewicz

Gość gość
Zamiast czasu na pisanie niech spędzi ze mną czas, nawet na bzykaniu jeśli nie umie nic innego wymyśleć.

Gość gość
gość dziś Czy on ma na imie Adam? Do mnie sie odezwal po 13dniach milczenia smiech.gif X I co Ci napisał?

Gość gość
Brutalne ale proste, bo faceci właśnie tacy są - znudził się Tobą. Na Twoim miejscu dałabym sobie spokój i nie odpisywała.

Gość gość
Odpisałabym zdawkowo, i tak, żeby nie miał punktu zaczepienia do rozmowy, np. ok, pozdrawiam! I więcej już nie reagowałabym na zaczepki.

Gość gość
To jak się znudził to po co 5 dniach pisze? Dodam, ze on jest brzydki Myślałam ze jak brzydki to będzie normalny

Gość gość
8.40 sztos hahahaha!! napisz: nawet nie zauważyłam kiedy Cię nie było bo ja też nie miałam prądu i Internetu haha