Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napisał po 5 dniach jak gdyby nigdy nic

Polecane posty

Gość gość
Facet obracał inna 5 dni mu wystarczyło aby poznać inną i aby wybadac grunt. Z Toba pisał miesiąc także chyba było ok. Odpisujac mu pokażesz i przyzwolisz na takie traktowanie które z czasem będzie na porządku dziennym.

Gość gość
Brzydcy sa najgorsi. :D Byla tu laska, ktora kiedys pisala zostawil mnie brzydki chlopak, musze Ci ten temat znalezc

Gość gość
on z góry założył że się o niego martwisz udowodnił to pierwszym słowem "żyje ". reszta to próba udowodnienia sobie że ma rację że się o niego bardzo martwilas co mu ego podniesie a nie zainteresowanie Toba

Gość gość
10.52 dokładnie, i najgorsze byłyby złośliwości i wyrzuty z Twojej strony bo pokazalabys ze to przezywasz i ze Ci zależy. A on na 90% w tym czasie bajerowal inna ale chce mieć tez Ciebie za OPCJE wiec sprawdza teraz czy ten wałek z brakiem sieci przejdzie, czy to łykniesz ;). Sprowadz jego ego do poziomu trawy :D i nie odpisuj NIC, olej go definitywnie jakby nie istniał! To boli najbardziej facetow. Zobczysz, będziesz miała satysfakcje jak go olejesz a on prawdopodobnie będzie się do Ciebie dobijal, pisał, glupio tłumaczyl.

Gość gość
to się chlopaczek zdziwi jak go skrzętnie olejesz haha

Gość gość
Po ile macie lat że bawicie się w takie udawanie?

Gość gość
On 28 ja 25

Gość gość
Typowy chłop

Gość gość
Cześć, tutaj autorka. Widzę, że komuś się bardzo nudzi z podszywaniem się pode mnie. Mamy po 23 lata, wcale nie jest brzydki. Nie odpisałam mu i nie odpiszę, dziękuję za rady. Nie będę jego zapchaj dziurą ani kołem zapasowym. Dzięki za odpowiedzi wszystkim :-)

Gość gość
tutaj autorka. on nieustannie pisze do mnie, ostatni raz wczoraj że wyjechał na wakacje. ja nawet nie doczytałam wiadomości do końca bo nie chce mi się tego w zasadzie czytać. napisać że wiem że kłamał i że po co mu to było?

Gość gość
Tak, napisz mu tak i zakończ to

Gość gość
22.11 weź tak nie pisz bo to wyglada jakbys oczekiwała wyjaśnień noi on zacznie się tłumaczyć, odkrecac kota ogonem albo się wyprze, nie wiesz jacy są faceci? Olej go

Gość gość
On po prostu chce die dowartościować. Jak mu nie będziesz odpisywać to go to bardziej zaboli

Gość gość
trzy razy napisze i ignorancja wiadomości sprawi że nie będzie już pisał. nie pisz bo Ty nie masz się z czego spowiadac a piszesz że odpisywał coraz rzadziej. dowodzi to temu że coś go mocno zajmowało wtedy a raczej ktoś.

Gość gość
Autorko jesteś pewnie nudna i brzydka jak większość na forum.

Gość gość
Ja bym odpisała" to żyj dalej, zegnam" i go zablokowala, bo nie znoszę słuchać głupich wyjaśnień.

Gość gość
Jak mu powiesz coś niemiłego pokażesz że ci zależy, a to oznacza dla niego że się mocno zaangażowałaś i jesteś słaba, a słabymi kobietami faceci szybko się nudzą.Na twoim miejscu udałabym że wszystko jest ok, ale sama zaczęłabym go lekko olewać.Nie pokazuj mu absolutnie że ci na nim zależy, bo będzie coraz częściej znikał. Zapewne nie jesteś jedyna z którą pisze, badź tego pewna.Jak z tamtą coś nie wychodzi to nagle odzywa się do ciebie, tacy internetowi faceci lubią sobie polawirować, to tu to tam.