Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dalej robic?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 21 lat moja była dziewczyna ma 20. Spedzilismy razem 2 lata, pierwsze pol roku minelo stabilnie. Po tym okresie zaczely sie ciagle klótnie, caly czas wywolywane byly o p*****ly, a to ze nie odpisalem bo bylem zajety, a to ze nie zadzwonilem, ogolem mowiac byly to sprawy ktore napewno mozna bylo rozwiazac rozmowa. Wszystkie klótnie wygladaly w ten sam sposob, krzyki, wyzwiska, wypominanie wszystkiego co bylo, porownywanie mnie do bylych, upokarzanie mnie, pare razy zdazylo sie jej mnie uderzyc, kopnac. Ona ciagle pali trawe, a ja ciagle z tym walczylem, widzialem jaki ma to na nia wplyw i na jej zachowanie. Napomne ze w tym okresie ciagle sie mna bawila, zrywala ze mna kontakt na kilka dni a potem go ponawiala. W kwietniu tego roku nie wytrzymalem tego, zakonczylem zwiazek. Nie mielismy kontaktu, tesknilem, myslalem i wkoncu do niej napisalem, spotkalem sie z nia, zaczelismy sie spotykac i tak fo polowy sierpnia, z tym ze tym razem ja zaangazowalem sie w 100%, robilem wszystko by bylo jej cudownie czasami noga mi sie potknela jednak mimo wszystko walczylem o nas. 3 tygonie temu mialem slabszy dzien wyszedlem z kolegami na piwo a po nim na samotny nocny spacer. Dostalem od niej telefon z krzykami ze jestem pijany, ze rozczarowalem ja, probowalem sie tlumaczyc, uslyszalem tylko znowu wyzwiska, szantaz emocjonalny i krzyki. Od tamtej pory nie mamy kontaktu poblokowala moje numery, nie wiem co mam dalej z tym zrobic, isc do niej zapytac sie czemu to tak wyglada, czy moze sobie odposcic.

Gość gość
Miałem podobną laske, 4 lata się z nią męczyłem, aż wreszcie kopnąłem ją w doope. Ona ma cie w doopie, zostaw ją, a jak poblokowała cię to nawet lepiej, szukaj innej, normalnej co nie pali trawki ciągle. Daj sobie spokój, bo jest tyle lasek że to nie musi być akurat ta. Przebolisz z miesiąc czy dwa, poznasz inną a o tej psycholce zapomniesz na zawsze.

Gość gość
Jak poszła sobie to super, jest tyle dziewczyn że jakaś się niedługo nawinie, prawdopodobnie lepsza, więc nie smutaj.

Gość otulona_snem
odpusc -z niewolnika nie ma etc..

Gość gość
Z kolegami na piwo? nie zasługujesz na nią :o

Gość gość
kolego odpuść... szkoda Twoich nerw... laska bardzo toksyczna... niech szuka innego pajaca.