Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa CHCE pieniędzy za to ŻE MIESZKAMY U NIEJ wasza opinia

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy w starym pokoiku gdzie mieszkał i tak moj mąz. CZY ONA MA RPAW ŻĄDAĆ od nas PIENIĘDZY???

Gość gość
Niestety ma takie prawo. Inna sprawa dlaczego to robi, czy zamierzacie mieszkać tam na stałe i do niczego się nie dokładać, czy to sytuacja tymczasowa? Zwykle rodzina chce sobie pomagać i rodzice pozwalają mieszkać u siebie dorosłym dzieciom gdy Ci np zbieraja na wkład własny do mieszkania czy budowy. Gorzej, gdy dorosłe dzieci są jak pasożyty, do niczego się nie dokładają i jeszcze mają roszczenia i wymagania.

Gość gość
Zuzywacie prąd wodę gaz..Tak ma prawo o jakbyście mieli honor to jej dokladali. Teściowa nie ma obowiązku płacić waszych rachunków..i tak poświęca swój komfort żebyście siedzieli u niej

Gość gość
Oczywiście, że ma prawo. Mieszkacie tam, korzystacie z mediów więc logicznym jest, że powinniście dokładać do rachunków. Ale ty, autorko, pewnie z tych pasożytów co myślą, że im się wszystko należy. Jak Ci nie pasuje to albo idźcie mieszkać do twoich rodziców albo na swoje. A jak nie to zamknij się, bo teściowa i tak pewnie ma aż za dużo cierpliwości.

Gość gość
Ale mieszkanie jest tesciowej wiec ona i tak korzystalaby z wody itd. Do tego jak tak bedzie naciskac, to ja obroce jej syna przeciwko niej i nie wygra ze mna.

Gość gość
Teściowa to w każdej chwili może Ci walizki wystawić za drzwi i będziesz sobie mogła nastawiać ile wlezie. Wtedy będziesz bezdomna i co zrobisz?

Gość gość
10:59 haha tu już za grubymi nićmi przeszyłaś autorko i wyszło sztucznie. żeby pisać prowka to trzeba słabszymi nićmi pisać

Gość gość
10:59 To żałosna prowokacja, ale są osoby które serio tak uważają....

Gość gość
Jestem teściową i nigdy z życiu bym się nie zgodziła, żeby syn z synową mieszkali u mnie. Tyle, że ja wychowałam syna na porządnego, odpowiedzialnego człowieka, który zakładając rodzinę wiedział, że musi iść na swoje. Moja synowa też jest kobietą rozsądną i odpowiedzialną. Mogą odwiedzać kiedy tylko chcą, drzwi zawsze są dla nich otwarte ale o wspólnym mieszkaniu nie ma mowy. Każdy potrzebuje swojej przestrzeni, każdy ma inne nawyki i przyzwyczajenia. Mimo, że bardzo lubię synową, mamy bardzo dobry kontakt to obie wiemy, że jedynym wyjściem jest mieszkanie oddzielnie.

Gość gość
ość dziś Ale mieszkanie jest tesciowej wiec ona i tak korzystalaby z wody itd. Do tego jak tak bedzie naciskac, to ja obroce jej syna przeciwko niej i nie wygra ze mna. Xxx Jesteś zalosnym pasozytem Jedna osoba nie zuzyje tyle wody,pradu itp co kilka osob Gdybyś miała trochę honoru sama byś dala za rachunki

Gość gość
Ale jedziesz dziś z prowokacjami o teściowej,ale popraw, bo słabe są.